Vad ska jag titta efter i en golfbag?

April 12

Välja rätt golfbag är unik för varje person, beroende på din spelstil och hur du närmar dig kursen. Med ett brett utbud av golfbagar att välja på, måste du ställa några ärliga frågor om ditt spel för att hitta den perfekta väskan för dig.

Den mest grundläggande frågan att överväga är om du brukar gå kursen eller använda en vagn. Bära väskor eller påsar som är utformade för en monter, kommer att vara mer lätt och mindre betungande, men tenderar också att ha färre "extras". En golfbag utformats för att åka i en vagn blir tyngre och har färre bärremmar, men vanligtvis har fler funktioner totalt.

Om du spelar golf ofta, behöver du en tuffare golfbag gjord med tjocka, slitstarka material för att stå upp mot frekvent användning. Dessa påsar tenderar att komma till ett högre pris. Du kan troligtvis komma undan med en billigare golfbag om du bara få ut ett par gånger om året.

En annan sak att tänka på är vilken typ av klubb lagringsutrymme du behöver. Tänk på hur många klubbar du har, och vad du normalt vilja bära med dig. Tänk på vad klubbarna du kan lägga i en nära framtid, och köpa en väska som ger gott om utrymme för denna expansion.

Se till att din golfbag rymmer de unika specifikationerna för dina golfklubbor. Påsen ska vara rätt höjd för att täcka med ingen chans att de kan glida ut eller skadas alla dina klubbor säkert,. Bredden på toppen av påsen bör ge tillräckligt utrymme för att passa överdimensionerade klubbhuvuden eller grepp.

Om du har en dyr uppsättning golfklubbor, anser fulla längd club divider fickor i väskan. Dessa individuella avdelare organisera och skydda klubbar, men kan avsevärt öka vikten och priset på golfbagen.

Tänk bortom dina klubbor och överväga andra objekt som du tenderar att ha i din golfbag. Många påsar har ytterligare fickor för tillbehör, inklusive specifika paraply slidor, vattenflaskhållare, handdukskrokar och styrkort klipp. Vissa påsar har även speciell förvaring för golfskor när de inte används.

Oavsett hur ofta du spelar, du vill leta efter en design som känns bekvämt för dig. Nästan alla golfbagar är utformade med ergonomi i åtanke, så det finns många bra alternativ på en mängd olika prisklasser. Oavsett om du bär väskan eller inte, se till att remmarna och handtag är starka nog för mängden klubbar och ytterligare redskap att du tar. Försök att leta efter en golfbag med en garanti mot tillverkningsfel att skydda din investering.

  • Vissa golfbagar kommer att utformas för att rida i en golfbil.
  • Golfare som spelar regelbundet bör välja en robust, välgjord golfbag.