Vad är fyllda Zucchini?

August 31

Fyllda zucchini är en grönsaksrätt där massan av zucchini är borttagna och utrymmet fylls med ett smörgåsbord av fyllning ingredienser såsom brödsmulor, mark kött eller korv, hackade grönsaker, nötter och kryddor. De zucchini är bakade både laga fyllningen och mjuka zucchinin. Eftersom zucchini växer på längden, de flesta kockar skiva grönsak på längden i långa ihåliga halvor liknar smala båtar. Därför kan skålen också kallas "fyllda zucchini båtar."

Isbergssallad, en medlem av squash familjen, härstammar från Syd- och Centralamerikanska kontinenter och konsumerades av infödingar för årtusenden. Explorer Christopher Columbus transporteras olika squash frön från Centralamerika till Medelhavsområdet, där italienarna odlade ytterligare särskiljande lilla gröna squash i en sort som de heter "zucchino" eller "lilla squash." Zucchinin är också känd som den zucchini i Frankrike, skutasquash i den amerikanska Indies, och som sommaren squash på andra platser. Den släta, intetsägande smak och konsistens av zucchini lämpar sig för en mängd olika användningsområden kokt grillat eller stekt, i soppor, bröd, grytor, och för mycket mångsidig fyllda zucchini recept. Varje region har sin egen metod för framställning av zucchini med fyllning ingredienser beroende på tillgängliga och säsongsbetonade råvaror.

Den mest grundläggande fyllda zucchini recept använder en extra grönsak, en marken eller hackade kött eller ägg additions, ost, kryddor och en bindande ingrediens som ströbröd eller bröd kuber. För att göra fyllda zucchini, hugger kocken utanför ändarna av vegetabiliska och skivor den på längden. Den inre massan fångade de två sektionerna, vilket skapar en "båt" som vaggor fyllningen. Kocken packar fyllningen i isbergssallad båtarna och bakar skålen i ugnen på medelvärme i ca 30 minuter. Små uppstoppade zucchini båtar kan serveras som aptitretare, som en sida skålen, eller i större portioner som de viktigaste entree.

Matlagning med zucchini är enkel eftersom grönsak är mångsidig och anpassar sig till en rad olika rätter. Tekniken för att göra exceptionella fyllda zucchini liknar alla fyllda grönsaker: avvägda blandningen av ingredienser och kryddor. Den milda smaken av zucchini komplimanger sura kryddighet av tomater, mark korv, basilika, oregano och riven mozzarella eller parmesan ost. Sötare ingredienser såsom hackad skinka, äpplen, valnötter, pinjenötter och farinsocker skapar en typ av fyllda zucchini dessert. Vegetariska recept hoppa över köttprodukter och lägga till en färgstark ymnighetshorn av hackade röda och gröna paprikor, tomater, lök, svamp och broccoli toppad med örter och drizzled med yoghurt eller olivolja.

  • Raw skivade zucchini.
  • Zucchini före skivning.
  • Mozzarella med tomater och basilikablad.