Vad är en Wood Patio?

October 14

En trä uteplats är en utomhus område som innefattar trägolv och möjligen trä staket snarare än konkreta trottoaren. Uteplatsen är i allmänhet intill eller ansluten till en privat hem eller annan byggnad. Normalt byggd för fritidsaktiviteter, kan en trä uteplats också användas för matlagning utomhus och matsal. Uteplatsen kan byggas från olika träslag och belagd med skyddande tätningsmedel för att skydda mot väder skador.

När man bygger en trä uteplats, det finns flera typer av trä att överväga. Föredragen trä är ett som är speciellt utformad för utomhusbruk. Mest vanligen används, är en typ av trä som är hållbar och motstår blekning och flis ceder. Även detta trä är resistent mot elementen, är en trä uteplats gjord av cederträ vanligtvis behandlas med en fläck eller sealer att hjälpa till att bevara dess livslängd. Redwood är ett annat val material för att bygga en uteplats eller utomhus däck.

Utformningen av uteplatsen allmänhet byggd för att vara attraktiv, men ändå funktionell och praktisk. Några av trä uteplats mönster kan funktionen en overhead tak. Detta kan bidra till att ge skugga från solen. En markis för trä uteplatsen kan också bidra till att upprätthålla en lägre utomhustemperatur på uteplatsen.

Det finns slutna trä uteplatser som ger skydd mot insekter. En skärmad området kan vara en del av uteplatsen, samt någon typ av trädkronorna. Stängsel runt trä uteplatser kan vara en ersättning för dem som håller sina husdjur utomhus. Många trä uteplatser har även trappor också.

Wood uteplats markiser utnyttjar generellt träbjälkar att fästa till byggnaden. Höjden kan variera enligt önskemål och storlek på hem eller en byggnad. Många husägare väljer att bygga en trä förtält för uteplatsen, utan bekostnad av att använda en entreprenörens tjänster. Generellt fungerar det bäst för dem som har snickeri kunskap och erfarenhet.

Vissa trä uteplatser har en upphöjd yta som sätter ovanför marken. Detta är ofta känd som en uteplats däck. Vanligtvis mer rymlig än en genomsnittlig virkes uteplats, gör trädäck uteplats allmänhet uteserveringen i ett hem verkar rymligare. En platt trä uteplats används ofta på en plan yta eller gård. När det angivna området har dålig dränering, dock trädäck uteplatsen är i allmänhet att föredra.

Beroende på lokala bestämmelser, när man bygger trä uteplatser och däck, kan man behöva följa zonindelning restriktioner. När remodeling eller lägga en struktur på utsidan av ett hem, är det bäst att kolla med de lokala myndigheterna för att vara säker på att en bygger i enlighet med lokala föreskrifter. Dessa normer kan variera beroende på jurisdiktion.

  • Trä uteplatser kan behandlas med en fläck för att ge skydd mot väder och vind.
  • Träskruvar, som har grov gängning och ett hexagonalt huvud, kan användas för att säkra träplankor, såsom de som används för att bygga däck och uteplatser.
  • Utformningen av en trä uteplats ska vara attraktivt, men ändå funktionell och praktisk.
  • Golvet i en trä uteplats.