Vilka är de olika typerna av Polymer Clay hantverk?

April 25

Polymer lera hantverk allt från vanligt, såsom enkla runda pärlor, till utsmyckade, såsom intrikat detaljerade figurer och hängen. Leran lämpar sig för en mängd olika hantverk i olika färger, former och storlekar, inklusive miniatyrer. Andra hantverk inkluderar bröllop slagklippare och dockor.

Denna mångsidiga, konstgjorda lera och finns i en mängd olika färger, som kan blandas för att skapa virvlar runt, prickar och mönster eller annan färg helt. Känd för sin mångsidighet och användarvänlighet, kan Polymer Clay hantverk skapas genom valsning, skärning och skulptera materialet. Eftersom det är lätt manipuleras för hantverk, är leran lämplig för användning av människor i alla åldrar. Efter att manipuleras till önskad form och storlek, är leran ugnsbakad att ge farkosten hårdhet och livslängd.

Göra figuriner är en typ av populär polymerlera hantverk. Från människor och husdjur till out-of-här-världen främmande varelser, är lera figuriner begränsas endast av en konstnärs fantasi. Förutom nyckfulla eller livsliknande figurer, kan crafters också göra look-alike figurer, såsom de som kan ligga mycket nära en person, kändis eller husdjur. För en personlig touch på en bröllopstårta, look-alike figurer kan vara utformad av bruden och brudgummen att fungera som en kaka topper.

Polymer lera hantverk lämpar sig för smycken beslutsfattande. Runda kulor kan tillverkas sv massa genom att rulla leran till ett cylindriskt rör och skivning till en önskad storlek. Ett hål läggs till pärlor centra innan de gräddas, gör ett område tillgång till sträng ett halsband eller armband. Hängen, stift och titta skapelser lånar också sig hantverk med polymerlera, som gör örhängen och charm.

Miniatyr konstnärer använder polymerlera för att skapa en mängd artiklar, från en platta med mini cupcakes mindre än en fjärdedel till en byrå för ett dockhus. Leran kan även användas för att göra de små människor och djur "lever" i en miniatyrvärld. Christmas ornament, imitation mat och falska lavastenar är också Polymer Clay hantverk.

En fördel med att göra polymer lera hantverk är lättheten att färga och texture leran. Använda faux finish, kan hantverkare skapar finish som liknar ben, elfenben eller halvädelstenar på enkla föremål som hängen. Strukturer kan läggas under den mjuka stadiet av att göra Polymer Clay hantverk genom att helt enkelt stämpla mönster i leran, som att trycka en initial i en charm för ett armband.

  • Figurer är en populär typ av lera hantverk.
  • Polymer clay kan användas för att göra pärlor för smycken.
  • Polymer clay kan formas till rep, skär sedan och bakade göra pärlor.
  • Färgade polymer modellera brukar säljas i förpackningar.
  • Polymer clay kan användas i många olika projekt.