Vad är en återspegling Essay?

March 23

En reflektion essä, även känd som en reflekterande essä, är ett arbete där författaren tar tillfället i akt att granska och analysera en viss erfarenhet på ett personligt sätt. En reflektion uppsats involverar inte forskning, som många andra typer av essäer gör. Istället får författarna reflektera över sina personliga tolkningar av en upplevelse; Detta kan vara något så enkelt som att läsa en bok eller titta på en film, eller det kan uppstå efter större händelse i livet. Dessa är bara några av de många exempel där en författare kan ta lite tid att reflektera över vad de lärt sig.

Poängen med en reflektion uppsats är inte att sammanfatta erfarenheterna, utan snarare för att analysera den på ett personligt sätt; både positiva och negativa aspekter bör beröras. Till exempel är en person skriver en reflektion uppsats om en bok han eller hon har läst inte att bara ge handlingen i boken. Istället kan han skriva vad han lärde sig när man läser boken, om någon av dessa uppgifter förändrat hans befintliga synpunkter, och om han kan relatera det till sitt liv på något sätt. Instruktörer tilldela ofta dessa typer av essäer för att säkerställa att studenterna faktiskt läser och funderar denna information; Naturligtvis har professionella författare också varit känt för att skriva och publicera sådana essäer samt.

En annan gemensam plats för att hitta en begäran om en reflektion uppsats är i ett college antagning ansökan. De sökande kan bli ombedd att reflektera över en betydande erfarenhet genom hela livet, som en händelse som gjorde dem att inse att de ville delta i en viss högskola eller följa en viss karriärväg. Reflekterande uppsatser och tidskrifter är också vanliga i hela college erfarenhet. Många instruktörer be eleverna att hålla reflekterande tidskrifter under kursens gång, som är verkligen en serie reflektions essäer.

Den personliga karaktären av en reflektions uppsats ska inte förväxlas med prestigelöshet. Det är viktigt att rätt språk används fortfarande i denna typ av uppsats, och att uppsatsen är organiserad sammanhållet, och är väl planerad. Även om tankarna i uppsatsen är bra, kommer en instruktör nästan alltid dra betygspoäng för ett papper som är dåligt organiserad eller inte väl uttryckt. Instruktörer kommer i allmänhet också att ge omfattande anvisningar om hur länge de vill att uppsatsen ska vara, och om de vill ha någon specifik information ingår.

  • En reflektion essä kan begäras i ett college antagning ansökan.