Sökmotoroptimering på din Wordpress webbplats

May 25

Förbättra din websiteâ € s ranking i sökmotorn sidor (SERP) åstadkoms med hjälp av erkända Sökmotoroptimering (SEO) tekniker. Placering högt i en lista med resultat som returneras av en sökmotor som Google, Bing eller Yahoo är viktigt att förbättra dina websiteâ € s visa statistik. Målet med SEO är att se till att din webbplats rankas så högt som möjligt för de sökord som du förväntar människor kommer att använda i en sökning uttalande.

Wordpress är utrustad för att skapa en miljö thatâ € s vänligt till sökmotorer, ge dem enkel navigering genom dina arkiv, kategorier och sidor. Du kan justera fem elementen i din Wordpress inlägg, sidor och mallar för att maximera din SEO.

Anpassade permalänkar för SEO

Använd anpassade permalänkar, snarare än standardWordPress permalänkar, att fylla dina inlägg och webbadresser med värdefulla sökord. Genom att använda anpassade permalänkar, du automatiskt infoga nyckelord i webbadresserna till dina inlägg och sidor, låta sökmotorer inkluderar dessa tjänster och sidor i sina databaser med information om dessa ämnen.

När du tittar på standard permalink för någon sida, ser du en webbadress som ser ut ungefär så här:

http: // yourdomain.com / page_id = 2

Denna URL innehåller inga sökord i värde. Om du byter till en anpassad permalänkstruktur, dina inlägg webbadresser inkluderar automatiskt titlarna på dina inlägg och sidor för att ge sökord, kan En anpassad permalink visas i detta format:

http: // yourdomain.com / the-page-title

Optimera inlägg och sidtitlar

Skapa beskrivande titlar för dina blogginlägg och sidor för att ge rika sökord på din sida. När det används på rätt sätt, Wordpress anpassade permalänkar ger sökmotor en trippel sökord play:

  • Nyckelord finns i din sida titel.
  • Nyckelord finns i din webbadress.
  • Nyckelord existerar i innehållet på din sida.

Nyckelord i bloggtext

Fyll dina blogginlägg och sidor med sökord för sökmotorer att hitta och indexera.

När sökmotorer besöker din webbplats för att krypa igenom ditt innehåll, de donâ € t ser hur fint utformade det är. De letar efter ord som de tar att i sina databaser. Se till att dina inlägg och sidor använder de ord och fraser som du vill inkludera i sökmotorn.

Kategorinamn för sökmotoroptimering

Använd beskrivande namn för de kategorier du skapar i Wordpress för att placera stora sökord rätt i URL för de kategorisidor.

Länkar till dina Wordpress kategorier blir sökord verktyg inom din webbplats för att hjälpa sökmotorer och slutligen, sökmotorn användarna att innehåll. Använda anpassade permalänkar ger dig kategori adresser som ser ut ungefär så här:

http://yourdomain.com/category/Category_Name

Bilder och Alt-taggar i optimerat blogginnehåll

Placera taggar i dina bilder att ytterligare definiera och beskriva bilderna på din webbplats. Du kan utföra denna uppgift genom att använda fältet Alternativ text i Wordpress Image Uploader.

När du använder Wordpress Image Uploader att inkludera en bild i ditt inlägg eller sida, du får en beskrivning textruta där du kan skriva in en beskrivning av bilden. Denna text blir automatiskt taggen.

Sökmotorer skörda dessa taggar som sökord. Wordpress Image Uploader ger dig ett enkelt sätt att inkludera dessa taggar utan att behöva oroa sätta in dem i bildkoden själv. Fyll bara i Beskrivning textrutan innan du laddar upp och lägga till bilden till ditt inlägg.