Vad Är Post-mastektomi Lingerie?

October 5

Efter mastektomi underkläder är underkläder konstruerad för en kvinna som har haft en mastektomi. Denna underkläder inkluderar sorters bitar en kvinna normalt skulle bära för att täcka och ge stöd till hennes bröst, såsom bh och linnen, och därför vanligen har stoppning för att ta över platsen för den borttagna bröst eller bröst. Även mastektomi underkläder är tillgänglig från både online och offline återförsäljare, många kvinnor, speciellt förstagångsköpare, känner sig mer bekväm att få en professionell montering innan du väljer post mastektomi underkläder.

Eftersom de är några av de vanligaste artiklarna i underkläder en kvinna bär på en daglig basis, behåar och linnen är bland de vanligaste typerna av efter mastektomi underkläder. Generellt är dessa bitar utformade med stoppning för att skapa en form och form liknande den för en kvinna med bröst. Precis som det finns olika typer av bröstoperationerna, det finns olika typer av mastektomi underkläder. Till exempel, en kvinna som har en dubbel mastektomi kan handla en vadderad linne eller bh med två vadderade kupor, medan en kvinna som har haft en enda mastektomi kan handla för ett linne eller bh som är vadderad på bara en sida. Liknar regelbunden bras och underkläder, tillverkare skapa efter mastektomi underkläder i olika storlekar, såväl som med varierande grader av stoppning.

Naturligtvis tillverkarna erkänner olika preferenser bland kvinnor, och vissa typer av post-mastektomi underkläder är utformad utan vaddering. Istället itâ € s skapats för att passa bekvämt runt womanâ € s bröstet, och tätt nog att förhindra sammanslagningar eller utbuktande tyg. Sådana efter mastektomi alternativ är helt upp till varje womanâ € s personliga preferenser.

Itâ € s vanligt att hitta andra typer av underkläder och toppar i mastektomi underkläder butiker också. Till exempel, många av dessa butiker säljer även sport behåar och andra atletiska toppar för kvinnor Whoa € ve haft bröstoperationerna. Alltför kan kvinnor tycker mastektomi pyjamas toppar och linnen.

Många butiker som är specialiserade på mastektomi underkläder ger också blanketter kvinnor kan bära med sin bh, linnen och andra toppar. Dessa former liknar bröstimplantat, bara theyâ € re bärs inuti bh eller annan topp. Generellt är sådana former tillverkade av ett mjukt, lättviktsmaterial och finns i olika kopp eller bröststorlekar. Vissa kvinnor föredrar dessa former eftersom de tillåter dem att konvertera sina vanliga underkläder i mastektomi underkläder. Alltför, dessa former fungerar bra för kvinnor som hade enkel mastectomies och helt enkelt behöver en form som liknar i storlek och form till sina återstående bröst.

En kvinna kan köpa efter mastektomi underkläder från både online och offline återförsäljare. Ändå kan hon hitta bättre provning av kläder, om hon får en in-person, professionell montering först. Hennes storlekskrav förändras efter en mastektomi, och även om många kläder webbplatser ger mätnings guider, wonâ hon € t vet hur plagget känns eller ser tills hon försöker det på. Om en kvinna butiker för efter mastektomi underkläder från en webbplats eller katalog, ska hon se till att hon förstår companyâ € s återvändandepolitik innan man köper. Detta kommer att tillåta henne att handla med förtroende bör ett objekt inte passar.