Tips för att spela gitarr Barre Chords

April 9

Har svårt vid första att skapa en barre F är normalt (avskräcker kanske, men normalt). Att lära sig att fixa vanliga gitarr barre ackord problem kan hjälpa dig att spika denna förargliga ackord innan du bestämmer dig för att ge upp på gitarr och ta upp sousaphone. Så, om du har problem med att bilda barréackord, prova följande tips.

  • Rada upp din vänstra tumme på baksidan av gitarren halsen, mellan den plats där dina första och andra fingrar är placerade, för att ge dig själv maximal hävstångseffekt när utöva påtryckningar.
  • Istället för att hålla pekfingret helt platt, rotera den lite på sidan.
  • Flytta armbåge på din vänstra arm i nära kroppen, även till den grad att itâ € s röra kroppen i midjan.
  • Om du hör dova strängar, betyder det att dina vänster fingrar vidrör intilliggande strängar och hålla dem från att ringa. Försök utöva mer tryck med fingrarna och se till att spela på just de tips för extra avslut. Förhårdnader och erfarenhet hjälper dig att få ett tydligt ljud från en barre ackord.

När du börjar flytta ackordet upp halsen, ser du att du behöver för att utöva mer påtryckningar för att gräma längst ned i halsen (vid första bandet) än vad du gör på, säg, den femte bandet.