Dating Efter 50: Hitta Datum på nya platser

May 16

Copyright 2014 AARP. Med ensamrätt.

När du börjar datum efter 50, kan du hitta styrka i svaga band. Mannen som rensar dina kläder kan ha hemliga namn som du behöver. Eller du kunde hitta en lovande datum genom en student av din, en kund, eller kvinnan som klipper håret.

Fråga folk du känner för namn på möjliga datum

Mycket av vad folk åstadkomma i livet sker genom förslagen från människor som inte är i deras inre krets. Du kan se din frisör bara ibland, men hon vet ditt liv, åtminstone på ett ytligt plan. Och om du tala om för henne att du är ute efter datum, kan hon komma med några bra förslag om en vän eller en annan kund.

Här är ytterligare en lista över personer som du kan nämna ditt nya uppdrag att:

  • Ditt barns lärare
  • De personer som du cykla eller köra med
  • Kollegor
  • Personer du arbetar med i en kommitté
  • Människor i ett cocktailparty
  • Avlägsna släktingar
  • Vänner du känner och hänga med genom sociala medier
  • De människor som arbetar i butikerna du ofta
  • Vem som helst med vem du får in mer än en fem minuters samtal!

Håll utkik på offentliga platser

En av de platser som du hittar människor utanför din vanliga nätverket är i det offentliga rummet. Om du pendlar med tåg eller flyger mycket, kolla in folk i väntrummet eller flygplatsen och se om de ser bra ut för dig. Gå sitta av dem och engagera dem i konversation genom att uppfostra din dag eller prata om pendling eller resefrågor.

Människor som inte vill vara sociala svarar i korthet meningar och vänder sig bort till sitt arbete eller något annat. Om de inte vill prata, kan du uttrycka hur svårt det är när scheman blir sotigt upp eftersom det finns ingen hemma för att mata din hund, eller något liknande - något att ge en fingervisning om att du är singel.

Fråga personen om han planerar de kommande semester med sin familj eller någon annan fråga som kan berätta om han är gift eller i en relation. Detta är inte alltid fallet, men mer ofta än inte, kommer folk ge dig tips om deras civilstånd med flit eller bara på grund av de frågor du ställer.

Dessa "stranger intervjuer" kan snabbt bli flirtig och bygga positiv energi. Ibland personen inte är tillgänglig, men samtalet är fortfarande roligt, och du bygger din dating kompetens!

Andra gånger är anslutningen snabb och kraftfull, och du börjar dejta. Vad du måste göra är dock att vara uppmärksam och plocka ut någon du kanske vilja prata med, och sedan faktiskt göra det. Varken steg är lätt, men när du får kläm på det, kanske du gillar utmaningen.