Vad är några gratis saker att göra i London?

May 14

London, är England anses av många vara en av de största städerna på jorden. Från historiska platser och byggnader till den blomstrande pulsen i dagens storstad, kan London tyckas en oändlig fest av aktiviteter och möjligheter. För budgeten sinnade resenären, kanske London inte vara det mest plånboksvänliga destination, men detta är inte fallet. Det finns ett stort utbud av gratis saker att göra i London, så länge du vet var du ska leta.

En av de mest överraskande gratis saker att göra i London är att besöka världsklass museer och konstgallerier. The National Gallery i Piccadilly Square är gratis för besökare, möjlighet för alla att njuta av en titt på verk av Monet, Hans Holbein, och Michelangelo. För dem som föredrar museer med en arkeologisk känsla, British Museum i Holburn laddar ingen antagning, och innehåller sådana kulturskatter som Rosetta Stone. Många andra museer, som South Kensingtonâ € s Natural History och Science Museum, är också gratis att besöka, även om vissa erbjuder tillgång till speciella resande utställningar för en avgift.

London har en lång historia av att påverka den musikaliska världen, och de kloka resenären vet att konserter är några av de bästa gratis saker att göra i London. Särskilt på sommaren, gratis konserter finns längs stranden av floden Thames, och ofta annonseras i lokala tidningar och veckounderhållnings guider. Även under vintermånaderna, är vissa delar av staden fylld med gatumusikanter och artister. Covent Garden, en teater och shoppingdistriktet i centrala London, är känd för sina fria föreställningar, och även auditions musiker innan man tillåter dem att utföra i området.

En annan av de bästa gratis saker att göra i London är att besöka de många historiska och vackra parker. Århundraden sedan, då staden var mycket mindre, många av parkerna fungerat som trädgårdar och fritids skäl för adeln och monarkin, men de är nu tillgängliga gratis för besökare. Regenta € s Park var en gång användes som jaktmark för kung Henrik VIII, men nu fungerar som en mångsidig offentlig park. Om du råkar vara en dinosaurie älskare, Crystal Palace Park har de första dinosaurie skulpturer som någonsin byggdes.

Litterära älskare kommer att hitta många gratis saker att göra i London. Även om det finns många turer tillgängliga för en avgift, är det ganska lätt att vandra den berömda stadsdelar på egen hand, söker efter landmärken. Charles Dickensâ € fans kan ta en promenad genom Camden Town, följer i fotspåren av Bob Cratchit. För dem som desperat efter en inblick i en värld av Harry Potter, är Cross Station Kinga € s ligger i centrala London, där du kan se själv om plattforms nio och-tre fjärde verkligen existerar.

Medan London är fullt av spännande möjligheter för lyx resenären, doesnâ det € t utesluta dem som en budget. De gratis saker att göra i London kommer ofta hjälpa resenärer fly från turistattraktioner och fånga en titt på det lokala livet. Kombinera fria aktiviteter med några väl valda dyr tillägg kommer säkert att ge dig en balanserad och spännande titt på den vackra staden.

  • Old Bailey tingshuset är gratis och öppet för allmänheten.
  • På sommaren kan man hitta gratis konserter längs stranden av Themsen.
  • Röda telefonkiosker finns runt London och är bra foto möjligheter.
  • I London kan fans av författaren Charles Dickens besöka Camden Town, ett område "A Christmas Carol".
  • London är ett centrum för kultur och historia med mer än 250 museer och många andra sevärdheter.
  • Gatumusikanter kan hittas på många av Londons gator.
  • Besökare till London får se medlemmar av drottningens Vakt vid kungliga residens.