Vad är Holographic Memory Release?

July 28

Holographic minne release (HMR) är en form av kropp-själ-terapi som främjar läkning genom att avslöja och släppa tidigare minnen på ett säkert miljö. Kort sagt, är den grundläggande förutsättningen att kroppen är i stånd att läka sig själv. Baserat på teorin om kvantfysik, är holografisk minnesfrigör en kulmen på teori och fältarbete som anges av flera pionjärer inom området energimedicin, till exempel James Oschman och Charles Daily. Dock är utvecklingen av den holografiska minnesfrigörteknik slutligen kredit Brent Baum.

De delar av holografisk minnessläpptekniker bor i distributionsenergipunkter belägna inom bindvävssystemet. Även känd som beröringspunkter, de är liknande koncept som akupunktur meridianer. Dessa kommunikationscentrum bildar ett nätverk av kanaler som förädlar och behålla tidigare minnen och erfarenheter. I själva verket blir det organ som kodats med elektromagnetiska avgifter på en cellulär nivå, särskilt under tider av stress eller trauma. Dessa negativa laddningar omräknas genom en form av självhypnos, och kan senare dyka upp som den grundläggande orsaken till sjukdomen.

Ramen för holografiska minnesfrigör bygger på flera andra kropp-själ-metoder, inklusive klassisk homeopati, hypnoterapi, shiatsu, akupressur och kiropraktik modeller. Det omfattar också Oschman holografiska bindväv kommunikationsmodell, vilket hävdar att den information som behövs för självläkande kan nås genom att navigera de piezoelektriska egenskaper bindväv för att stimulera minnet release. Ytterligare, holografiska minnesfrigör strävanden att omstrukturera lagrade minnen, som gör dem neutralt.

Holographic minnes utgåvan är inriktad mot att hjälpa dem som upplever fysiska manifestationer från känslomässigt traumatiska eller stressande händelser. Med andra ord, villkor som inte är minnesrelaterat påverkas inte. Istället behandlar holografisk minnesfrigör fysiologiska symtom som utlöses av tidigare minnen. Detta inkluderar beteendemässiga problem som är bundna till tidigare minnen samt, såsom rökning, hetsätning, etc. Däremot holografisk minnes frigivning inte ersätta missbruk terapi och rådgivning.

Till skillnad från vissa minnesrelaterade behandlingar, gör holografisk minnes frigivning inte nödvändig faktiskt återuppleva tidigare händelser och erfarenheter. Eftersom HMR teori menar att holografiska minnen omedvetet formas på ett ögonblick, släppa dem motsvarar samma tid. Medan erkännande av minnet på ett medvetet sinnestillstånd ofta uppmuntras, är utforskning av tidigare trauma inte avsedd att dröja kvar. I själva verket är holografisk minnesfrigör en process som bör endast sista minuter eller timmar, inte en längre tid.

Målet med holografiska minnes release är att ge den person som behandlas för att ge tillstånd att själv läka. Den HMR utövare fungerar som medlare i denna process, vägleda personen på en medveten rundtur i det undermedvetna och medfödda kropps visdom. Dock är lagarbete mellan utövare och klientnyckel. I själva verket är kunden fri att identifiera de avtryck som kräver frigivning och lämplig ordning på sig att ta itu med dem.

  • Holographic minnes frigivning kan hjälpa en person klara av en traumatisk upplevelse.