Ägna tid till ditt eBay Business

June 23

Så du har bestämt att få allvar din försäljning på eBay. Nu måste du kliva upp på plattan och besluta hur mycket tid du har att ägna åt företaget eBay.

När du ställer ut för att starta ett företag, alla företag, måste du ställa dina prioriteringar. Ett företag på hemmaplan kräver bestämd prioritering. Du måste ansöka viss nivå av disciplin att något som du vill göra en framgång; ditt eBay företag kräver denna disciplin, också.

Enligt legenden Pierre Omidyar började eBay att hjälpa till att uppfylla sin flickväns Pez dispenser vana. Han började sin Auktion Webb (som det hette då) med en bärbar dator, en vanlig Internet Service Provider (ISP), och en gammal skolbänken. Han och hans kompis Jeff Skoll (a Stanford MBA) sprang 24-timmars om dagen, 7 dagar i veckan Auktion Web alldeles själva. När platsen började locka mer trafik, äntligen fick Pierre att installera en server i sin lägenhet. Att betala för servern började Pierre och Jeff laddning 25 cent att lista en auktion. Pierre var så upptagen att driva sajten att kuverten fulla av kontroller började stapla upp - han hade inte ens tid att öppna posten.

När Pierre inkorporerade eBay Auction Web 1996 med sin partner Jeff, var de var och rita en lön på $ 25.000. Deras första kontor bestod av ett rum, och de hade en deltidsanställd för att hantera betalningarna. De började små och växte.

Nu är det dags att prata om budgetering din tid och planera precis hur mycket tid du kommer att kunna ägna åt ditt eBay företag. Din eBay företag inte kommer att växa över en natt, men med engagemang och uthållighet, kan du bara bilda din egen online imperium.

Budgetering din tid: eBay som en deltid pengar maker

En deltid eBay affärer kan vara mycket lönsamt. Du kan spendera så lite eller så mycket tid som du vill ha på eBay, från några timmar i veckan till en heltidsarbete. En sak att tänka på är att ju mer tid och energi du lägger på ditt eBay företag, desto mer pengar du kan göra. Som sagt, ta en titt på den lägsta möjliga nivå av tid som du kan ägna åt din verksamhet.

Kanske du njuta av att hitta diverse objekt att sälja på eBay. Du hittar dessa objekt på något sätt i din dag till dag liv. Så du kan räkna att du tillbringar minst ett par timmar (kanske tre) en vecka på eBay. Det är redan i ditt schema; Nu måste du räkna in den tid det tar att skriva upp dina auktioner. Om du inte säljer samma sak varje dag, måste du tillåta ungefär tjugo minuter att skriva din auktion, för att ta din bild eller skanna din bild, och naturligtvis, för att ladda upp den till ett foto-hosting site.

Hur lång tid det tar att utföra dessa uppgifter varierar från person till person, och kommer att förbättra efter din kunskapsnivå. Oavsett, varje uppgift i dina eBay-auktion företag tar tid, och du måste budgeten för den tiden.

Bara du kan bestämma hur mycket tid du vill spendera forska pågående priser för artiklar på eBay och avgöra när varorna kommer att sälja för det högsta priset. Du kan ta bra bilder och skriva lysande beskrivningar, men cashmere tröjor kommer inte att gå för så mycket i värmen på sommaren som de gör på vintern. Gör din forskning kan ta upp en hel del tid när du säljer en varierad grupp av objekt.

Du måste också överväga hur mycket tid det tar att handla för dina varor. Du kan behöva resa till återförsäljare, gå till auktioner, eller spendera tid på nätet att upptäcka nya sätt att hitta din auktion merchandise. Många säljare avsätta en hel dag varje vecka för detta åtagande. Dina varor är det som gör dig pengar, så inte snåla på den tid du spenderar att identifiera produkter. Den tid du spenderar på detta kommer tillbaka till dig i högre vinster.

Här är en lista över olika aktiviteter som du måste utföra när man gör affärer på eBay:

 • Ställa in och fotografera objekt
 • Sanering och ändra storlek bilder i fotoredigerare
 • Överföra bilder till eBay Picture Services när du lista eller före notering till din ISP eller tredjeparts webbhotell
 • Vägning poster och bestämma fraktkostnader
 • Välja auktions titlar med nyckelord
 • Skriva koncisa och kreativa beskrivningar
 • Notering din auktion på eBay
 • Svara budgivare frågor
 • Att skicka ut i slutet av auktionen mejl
 • Att utföra bank
 • Utföra bokföring
 • Packning objekten tryggt och säkert
 • Adresse etiketter och fästa porto
 • Att gå till postkontoret

Ta dig tid att utföra alla uppgifter; titta på klockan och tiden själv för att se hur lång tid det tar att utföra en av dem. Tiden varierar när du listar flera objekt, så tänk på de siffror som du kommer upp med som din baslinje, ett minimum av tid som du måste avsättas för dessa uppgifter. Denna information kan hjälpa dig att bestämma hur många timmar under en månad måste du ägna åt att köra din deltid eBay affärer.

Hoppa i med båda fötterna: Making eBay ett heltidsarbete

Som ni kan se i listan i föregående avsnitt, kan de uppgifter som krävs för ditt eBay-företag vara tidskrävande, men noggrann planering och schemaläggning kan förvandla din verksamhet till en online imperium. Det bästa sättet att gå heltid på eBay är att först köra ditt företag på deltid för en stund. I alla företag, stryka bort rynkorna tar tid; en eBay-verksamhet är inte annorlunda.

När du blir bekväm med eBay som ett företag, är du redo att göra övergången till heltid säljare. Som en heltid säljare på eBay, kommer du förmodligen att bli en eBay Power Säljaren. Minimibrutto månatliga försäljning för en bronsnivå Power Säljaren är $ 2.000. Om du planerar din tid effektivt, kan du enkelt nå detta mål.

Köra en heltid affärer på eBay är det perfekta alternativet för den arbetande mamma som föredrar att stanna hemma med sina barn, en pensionär letar efter något att göra, eller någon som hade precis hellre göra något annat än arbete för sin chef.