Vad är Aloe Tea?

June 10

Aloe te är en typ av dryck gjord från extrakt eller blommor av aloe vera växten. Teet säljs i påsar som en örtblandning, men användare kan också välja att göra drycken hemma. Aloe vera te används för att behandla matsmältningsproblem och gastrointestinala sjukdomar, men dricker för mycket kan faktiskt förvärra symtomen. Denna växt är allmänt betraktas som säkra när konsumeras med måtta.

Den vanligaste typen av aloe te säljs i påsar eller ens lösa i specialbutiker. Ingredienser varierar i dessa teer, men ingefära är ett vanligt komplement till aloe vera, eftersom det är en annan typ av matsmältningen. Vissa typer innehåller fruktbitar för en söt blandning, medan andra använder kryddor, till exempel kanel. Örtte innehåller inte koffein eller någon kalorier.

Aloe vera te kan också göras hemma med saft eller extrakt av växten. Användare kan brygga sitt te som vanligt, och sedan lägga aloe till hopkok. Herbal eller svarta teer tenderar att blanda bäst med dessa extrakt. Den genomsnittliga mängd som används är en tesked, men användarna kan behöva prova olika mängder av extraktet tills de hittar sin perfekta blandning. Konsumenterna bör också ha i åtanke att svart te med aloe innehåller koffein.

Denna typ av ört uppvisar en laxerande effekt, som i allmänhet är bra om en individ har pågående matsmältningsproblem, såsom förstoppning. Aloe tas också muntligt av vissa patienter som lider av artrit, astma och diabetes. Denna typ av te kan också bidra till att förbättra symptom i samband med hosta eller förkylning. Patienter kan överväga att kontrollera med en läkare innan själv behandla eventuella hälsoproblem med aloe vera te.

Vissa biverkningar är förknippade med aloe te, och risken ökar om för mycket konsumeras. Dricka för mycket av örten kan faktiskt förvärra matsmältnings krämpor och även orsaka uttorkning. Laxermedel är också kända för att minska upptaget av näringsämnen och eventuella mediciner som en person tar. Det är i allmänhet bäst att begränsa aloe te till 01:59 koppar per dag, om inte en läkare råder annars.

Te med aloe kan bryggas antingen varm eller kall. Mer te behövs för kallt te, eftersom isen späder naturligtvis smaken. Varmt te föredrages vanligen vid behandling av matsmältnings krämpor, eftersom värmen uppvisar en lugnande effekt. Aloe kan ha en bitter smak till det; Vissa dricker tillsätt honung, apelsinjuice, eller citronskal för att motverka eventuella oönskade smaker.

  • Aloe te kan drack över is.
  • Aloe te kan förberedas hemma och serveras varm.
  • Extrakt av aloe vera växten kan gå in i ett örtte.