Vad är en instruktionsvideo?

February 19

Det finns massor av saker som folk vill lära sig att göra. De kanske vill ta en övning klass, hantera sina finanser, och lära sig lite första hjälpen eller mer. Sedan strax efter tillkomsten av video bandspelare, har massor av stora och små företag mötte dessa behov, producerar instruktionsfilmer på en mängd olika ämnen. Idag är mer sannolikt att vara en instruktions-DVD eller alltmer, video finns på sajter som YouTube eller nedladdade filer som kan rymmas på en mp3-spelare eller dator instruktionsvideon, som kan definieras som en video för att lära en viss sak, skärmen.

Folk kan komma åt massor av gratis instruktions videotyper på YouTube. Till exempel, om en mamma eller pappa har problem med undervisning en ung man att knyta sina skor, det finns flera sko-binda videoklipp som kan användas för att ta detta koncept hem. Vissa har till och med slow motion demonstrationer och mest bara ta några minuter att titta på. Massor av första begrepp hjälpen demonstreras på webben också. Människor kan lära sig att bandet en tå, hur man bandage ett sår, och för kirurgen där ute som behöver lite översyn, det finns medicinska skolan demonstrationer av sömnad tekniker eller sätt att infoga en kista rör.

De flesta av dessa fria instruktions videodemonstrationer har det gemensamt att de är korta i längd, men de kan ses flera gånger om ett begrepp som inte är fått på första visning. De illustrerar också en viktig distinktion. Inte alla av dessa filmer är lämpliga för alla, och en del säkerligen inte bör försökt utan någon grundläggande kunskap gällande. Föreställ undervisa fem år gammal för att sy sår, till exempel.

Kanske tanken på instruktionsvideon är exklusiva för vissa typer av människor illustreras bäst med antalet filmer som lär från olika träningsprogram. Även om många av dessa, liksom demonstrationer av yoga eller pilates flyttar, kommer med en varning för att kolla med läkare innan du påbörjar övningen, inte alla människor följer dessa varningar. De kan försöka göra för mycket eller tryck för långt, vilket resulterar i allvarliga skador. Det faktum att människor snabbt kan få nästan alla yogaställning visat nätet betyder inte nödvändigtvis att de ska göra varje yogaställning. Vissa människor kommer att vara bättre anpassade till att börja med en lång instruktionsvideo som är utformad för att fungera med nybörjare som kan ha fysiska begränsningar.

En annan punkt som kan göras om instruktionsvideon är att det inte är interaktiv med eleven. Människor som tittar dem är gratis att få det fel, antar fel sak eller att göra något som inte demonstreras. Den typ av klasser med en lärare bidrar till att ge en korrigerande faktor att en video inte kan ge. De lära sig något riktigt svårt kanske vill överväga klasser på ett visst motiv, istället.

Ändå instruktionsvideon, i alla dess former, är sannolikt här för att stanna. Dessa kan ge människor med kunskap om många olika ämnen, och det finns en nuvarande trenden på Internet att tillhandahålla video i stället för text att lära många saker. Det bör hoppas att någon form av undervisning behandlas med en nypa salt. Folk borde ställa frågor expert innan provar någon svår sak eller helt efter video råd eftersom skaparna av dessa filmer är ofta inte experter heller.

  • Instruktions online video kan vara underhållande och informativ.
  • Instruktionsfilmer finns tillgängliga för träningsprogram som yoga.
  • Instruktionsfilmer kan hjälpa människor som är överviktiga.