Snabb garage Rengöring

December 23

Många människor använder deras garage som ett lagringsutrymme för allt från gräsmatta redskap till sportutrustning och extra kylskåp och frysar för verktyg och färgrester. Om du är en av många människor som använder deras garage som en lagringsenhet i stället för en plats att hysa din bil, då har du troligtvis fruktar tanken på att rengöra den en eller två gånger om året. Nästa gång du rengör ditt garage, tidsplan gång i månaden för att utföra en snabb garagestädning, och du kommer troligen aldrig att behöva spendera en hel helg igen städa ut ditt garage.

Till exempel kanske du är klar rengöring ut ditt garage på en söndag kväll, efter att ha startat processen föregående fredag ​​kväll, och du har lagt allt bort och rengöras golvet. Innan du duschar och ändra dina kläder, avsätta en lördag varje månad på din kalender för att utföra en snabb garagestädning. Rengöringen bör bara ta ungefär en timme. Här är några tips för snabb garage rengöring en lördag varje månad:

  • Ta en bild. När du har helt rensade ditt garage, ta en bild och lägga fram det på en vägg i ditt garage. När det är dags att spendera en timme rengöring ditt garage, titta på bilden, och sedan titta på ditt garage. Oavsett är på sin plats är det första området som du ska arbeta med.
  • Träna din familj. Berätta din make och barn att de ska hänvisa till bilden i garaget om de är i tvivel om var det går, och uppmuntra dem att lägga undan saker när de är färdiga att använda dem.
  • Sortera. Snabbt sortera skräp från saker som du behöver för att hålla. Antingen kastar bort eller donera skräp, och sedan lägga allt annat i dess ställe. Detta bör bara ta ungefär tjugo minuter.
  • Räta. Bringa ungefär tjugo minuter att räta lådor, snyggt verktygsområdet, rensa bort gräsklipp kvar från din gräsklippare, räta och organisera innehållet i hyllor, och lägga undan sportutrustning och spel.
  • Clean. Spendera de senaste tjugo minuter av din timme sopa eller dammsuga golvet, ta bort smutsiga trasor och ersätta dem med rena trasor, skaka skinnfällar utanför, damning hyllor och spolning garaget golvet om det är motiverat.

Och nu när du har rengjorts ditt garage i ungefär en timme, har du resten av helgen för att slappna av och njuta.