Vad är Uthyres med köpoption Homes?

May 15

Hyr att köpa hem kan också kallas hyra till egna eller leasing options hem. Det finns vissa skillnader mellan kontrakt på var och en av dessa som bör noteras. Nackdelar och fördelar med hyra för att köpa hem eller hyra options bostäder måste vederbörligen beaktas innan du köper den här typen av arrangemang med en hyresvärd.

I en hyra för att köpa hem scenario, gör en potentiell hyresgästen en affär med en hyresvärd att köpa huset av en uppsättning datum det aktuella marknadsvärdet. Under den tid hyresgästen betalar hyran, måste de också vara rädda för sin insättning. I vissa fall, särskilt i hyra till egna eller leasa optionssituationer, hyresgästen inte bara har detta arrangemang med hyresvärden, med en option att senare köpa fastigheten, men betalar extra hyra som kommer att utgöra en del av depositionen på huset när huset är köpt. Istället för att bara ha ett avtal om att köpa huset till ett fast pris, är hyresgästen aktivt bidra till inköp av hemmet genom extra betalningar.

Även om detta scenario skulle vara fantastiskt för vissa människor, itâ € s inte så bra för andra. Först ut, måste bostadsmarknaden beaktas när du € re funderar hyra att köpa hem. Om du kommer överens om ett marknadspris nu visar sig senare vara högre än värdet på hemmet sedan, hyran för att köpa situationen kanske inte fungerar bra. Om det under tiden du € ve hyrde hem, och senare bestämmer att inte köpa den, då du förlorar några extra medel du € ve ges till hyresvärden. Såvida du bryter din hyra, doesnâ denna € t skada din kredit, men det kan säkert minska de besparingar mot att köpa ett nytt hem.

Å andra sidan, när bostadsmarknaden blåses, hyra för att köpa hem kan vara ett bra sätt att låsa i ett lägre marknadspris. Genom att binda dig till ett leasingavtal alternativ eller hyra till egna situationen, och genom att bidra månadsvis mot din insättning, är du aktivt sparar pengar mot inköp av huset. Du kan också få huset på en mycket bättre affär när du faktiskt har råd att köpa den, så skulle du om du helt enkelt spara pengar på egen hand för senare inköp av ett hem. Det finns en viss risk, dock. Bostadsmarknaderna kan vara volatila och är inte alltid förutsägbara.

Du bör överväga innan du tittar på hyran för att köpa hem, din behörighet för att köpa ett hem inom det inställda datumet för förköpsrätt. Du € ll behov av att överväga dina inkomster, din kreditvärdighet, och inga kommande evenemang, som att starta en familj som kan påverka framtida resultat eller kredit. De flesta fastighetsmäklare rekommendera att se en bra inteckning mäklare innan de accepterar ett leasingavtal alternativ av något slag; eftersom du absolut måste veta om du € ll vara berättigade till det lån du € ll behöver ta för att få hem. Du bör också behandla någon hyra för att köpa bostäder som liknar direkt inköp av ett hem. Det är viktigt att ha hemma adekvat inspekteras och utvärderas innan ett pris avtalas.

  • Behandla en hyra-till-köp hem samma som en vanlig köp med ett riktigt hem inspektion.
  • I en hyra-till-buy avtal, hyresgäster betalar vanligtvis en högre hyra, med en del av det går mot betalning av hemmet.