Hur tar jag bort fingeravtryck på rostfritt stål Spis?

March 5

Rostfritt stål är ett vackert material för apparater. De kan verkligen göra ett kök pop. Deras slanka linjer och blanka ytor bara tigga om uppmärksamhet. När de anländer i ditt kök, men förlorar de sin magazine liknande glans och ta på varenda fingeravtryck, damm fragment, och diverse kladd som någonsin tänkt på att ange ditt hem. Att hålla dem ser bra sätt att ta en hel del tid för att ta bort fingeravtryck.

Det finns en hel del råd i hur man tar bort fingeravtryck. Du kan använda fönsterputs för att ta bort fingeravtryck. Försök också att blöta en duk eller en super mjuk trasa med varmt vatten, allt överflödigt vatten pressas ut, och bara gnugga med säden. Sedan finns det denna teknik; mild tvål för att rengöra först att ta bort fingeravtryck, smuts och olja, följa upp med en liten möbelpolish för att skapa ett tunt lager vax. Detta håller din apparat fingeravtryck gratis för ungefär en vecka. Du kan också följa upp med en ren trasa och applicera ett mycket litet olivolja för glans och ännu mer fingeravtrycksskydd. Det finns flera tillverkare av rengöringsmedel för rostfritt stål som är väldigt bra på att ta bort fingeravtryck.

Var medveten om att vissa produkter och tekniker kan orsaka att din rostfritt stål mörkare eller matt med tiden. Kommersiella rengöringsmedel rostfritt stål är särskilt dåligt om detta som de lämnar en oljig bygga upp varje gång du använder dem. Olja kommer att locka smuts och damm som kan orsaka missfärgning. Om du väljer att använda någon metod med olja eller vax ihåg att tvätta med mild tvål och varmt vatten varje vecka innan ansöka om ett nytt annan olja eller vax behandling.

Du vill vara försiktig med vad du använder för att ta bort fingeravtryck från rostfria vitvaror. Använd aldrig blekmedel eller kloridbaserade rengöringsmedel eller något med Muric syra. Dessa rengöringsmedel kan orsaka dina glänsande skön rosta. Om du inte hittar några rostfläckar på dina apparater, misströsta inte. Försök att använda lite bakpulver. Skrubba försiktigt med säden och det borde komma ut. Om inte, eller för svåra fläckar, använd en kraftig rost fighter som heter oxalsyra. Den levereras i ett pulver och du € ll vill läsa Manufacturera € s bruksanvisning om du behöver handskar eller annan utrustning.

Tillverkarna av rostfritt stål är också medvetna om deras fingeravtryck problem. För att hjälpa till med detta, kan de sätta textur på ytan för att hålla utskrifter fastnar. Vissa kommer till och med använda en epoxi tätning. En epoxi tätning kan gula och skal med åldern så se till att du € re noga med att följa Manufacturera € s anvisningar för vård av ditt sigill. Ta bort fingeravtryck är en del av livet när du tar en rostfri apparat hemma, men itâ € s inte en omöjlig uppgift.

  • Tillverkarna kan sätta textur på ytan av rostfritt stål apparater för att förhindra fingeravtryck från att fastna.
  • Blekmedel och andra hårda rengöra kan ta i shine utanför rostfritt stål.
  • Bakpulver kan ta bort rost från apparater.
  • Ett tunt skikt av olivolja kan göra apparater lysa igen.