Hur utvärderar jag Landskaps Idéer?

April 7

Det finns två stora områden att tänka på när man utvärderar landskapsarkitektur idéer. De landskapsplaner skall vara lämpliga för den livsstil individens eller familj som kommer att använda det utrymme varje dag. Landskapet utformning måste också vara lämpliga för terrängen och odlingsförhållanden på platsen. Många underbara landskapsarkitektur idéer finns, men om dessa två kriterier inte beaktas innan några ändringar görs, kommer familjen förmodligen inte vara nöjd med resultatet.

Vid användning av livsstilskriterier för att utvärdera landskapsarkitektur idéer, fråga hur de boende kommer att använda utrymmet. Kommer små barn leka på gården? Om så är fallet, måste utrymme tilldelas för gungor och klätterställningar, och det kan vara nödvändigt att stängslet området för att skydda barnen från trafiken. Gör familj och vänner spela utomhusspel på gräsmattan? Då landskapsarkitektur idéer bör omfatta ett stort område av gräs och planteringar bör begränsas till kanterna på gården.

Har familjen gillar att äta utomhus, grill, eller njuta av en öppen eld? Lämpliga strukturer och fot bör ingå i landskapsplanering. Är gården främst en plats att koppla av och njuta av frisk luft? Tänk landskapsarkitektur idéer som inkluderar noggrant placerade sittplatser.

Hur mycket arbete kommer att vara nödvändigt att upprätthålla de planteringar i landskapsarkitektur idéer som utvecklas? Om ägarna älskar trädgårdsarbete, svaret på den frågan doesnâ € t ärendet. Om inte, bör de antingen välja låg-och sjukvård planteringar eller vara beredda att anställa trädgårdsmästare att bibehålla landskapets utformning. Äldre trädgårdsmästare kommer att finna det lättare att ta hand om landskapsarkitektur som inkluderar upphöjda bäddar och buskage.

Vilken typ av trädgård stil tror ägarna tycker är vackert? Människor som vill ha en engelsk cottage garden är osannolikt att vara nöjd med en japansk trädgård, och vice versa. Den estetiskt tilltalande landskapsarkitektur idéer är väldigt individuellt.

Vilken typ av terräng bör införlivas i landskapsarkitektur idéer? I dagarna av de stora landskap trädgårdar, markägare flyttade byar och avledas bäckar att skulptera terrängen och skapa trädgården av sina drömmar, men de flesta husägare inte har det alternativet. Eventuella variationer i nivån bör ingå i landskapsplanerna och noga övervägas för estetiska potential. Skapa en högre punkt med en bärmen är en relativt enkel garde idé.

Vad växer förhållanden kommer att påverka landskapsarkitektur idéer? Varje anläggning har en uppsättning krav som ger den bästa tillväxten. Är utrymmet soligt eller skuggigt? Våt eller torr? Är jorden sur eller basisk? Hur kallt är vintrarna? En bra landskapsplanering väljer växter som kommer frodas på webbplatsen.

De bästa landskapsarkitektur idéer är ofta en kompromiss. När ownersâ € livsstil och estetiska preferenser matchas med de möjligheter som platsen medan trädgården är fortfarande i planeringsstadiet, kommer ett tillfredsställande landskap design vara resultatet.

  • Vissa landskapsdesigner inkluderar vallar, som är högar av smuts som används för att ge en mer naturlig känsla.
  • Landskapsarkitektur idéer behöver ta terrängen i beaktande.