Vad är en Display Stand?

May 25

En monter, i stora drag, är någon form av stativ eller stötta mekanism som stöder annonser, reklammaterial, eller affisch baserad forskning. Det finns många olika typer av displayställ. De enklaste versionerna göra lite mer som håller affischer, skyltar, och platta annonser upprätt på ett bord. Mer komplexa står sitta på marken, och kan stödja material av varierande höjder och proportioner. Några av de mest avancerade montrar införliva ny teknik, stöd för digitala skyltar och kampanjer på plasmaskärmar.

Individer och företag både använder skärmen står i en mängd olika inställningar. En monter gör i huvudsak något som var endimensionell tredimensionella: det vill säga, det höjer och ger liv åt en del material som är normalt platt. Det mest uppenbara exemplet på en monter är en affisch eller display board monter. Denna typ av display är vanligtvis lite mer än en tråd eller metalltriangelformad struktur mot vilken ett displaykort vilar.

Montrar kan också vara användbara som ett sätt att sprida reklammaterial, såsom flygblad, häften, eller broschyrer. Litteratur står gör materialet synligt, sätta den i ögonhöjd. Leverantörer använder ofta står som dessa bredvid borden på mässor, i shoppingområden, eller i andra högtrafikerade arenor. Tidningen visar och godis galler på livsmedelsbutik avresa är skyltställ i denna kategori.

Annonser som placeras i butiker också ofta behöver montrar. Denna typ av reklam, som kallas "point-of-köp" reklam, eller POP reklam, marknadsför varor och tjänster som är omedelbart tillgängliga för köp. En reklam stå i denna kategori kan vara så enkelt som en stående skylt reklam nybakat bröd i en butikens bageri avdelning.

Allt fler annonsörer använder tekniken i POP annonser, ofta med hjälp av plasma eller digitaliserade annons skärmar för att visa antingen statiska annonser eller video reklamfilmer. POP bildskärmar kan oftast ändras ganska lätt att reflektera nya erbjudanden eller att överklaga till en annan typ av kund. Dessa typer eller montrar är oftast ganska dyra, men de är också mer mångsidig.

En mässa är också ett bra ställe att se många olika typer av displayställ. När företag besöker mässor, de är oftast för avsikt att marknadsföra sitt varumärke och göra ett intryck på potentiella kunder och kunder. Det handlar ofta om mer än en affisch eller litteratur monter.

Många mässa visar är större än livet, med bilder, slagord och logotyper som fungerar som kulisser och banderoller. En mässa monter kan vara så enkelt som en infällbar banner stand eller så komplicerat som en stor Poppuppfönster manick. Dessa typer av montrar kan speciellt framtagen för en viss företags annonser och är ofta anpassade för att permanent fästa till en viss duk eller bild. Många kommer med belysning och andra tillbehör för att hjälpa till att väcka uppmärksamhet.

  • Display står vanligen placeras nära livsmedelsbutik utcheckning.
  • Skyltfönster på en galleria kan använda displayen står att locka shoppare som vandrar förbi.
  • Display står fungera som reklam för en butikens varor.