Vad är en inrednings assistent?

October 14

En inredning assistent är anställd av en inredningsarkitekt eller inredningsfirma som tillhandahåller stödtjänster. Vissa människor använder sådana positioner som en del av sin utbildning, för att få värdefull erfarenhet när kan användas när de fungerar som inredare, medan andra får stöd aspekten av inredningsområdet, och är karriär assistenter. För att bli en inrednings assistent, någon behöver oftast någon erfarenhet och utbildning inom området, och en del skolor och högskolor erbjuder grader eller certifikat till inrednings assistenter som kan användas för att öka anställningsbar.

Inredning assistenter reser ofta med sina arbetsgivare eller självständigt. De kan göra anteckningar för inredningsarkitekter, mäta ytor, och samla information om arbetsplatser. De arbetar också med leverantörer av produkter, shopping för specifika produkter som begärts av en inredningsarkitekt, forska produktalternativ, och placerar anpassade order på specialprodukter. Inredning assistenter har oftast utmärkta kunskaper i leverantörer och skapa goda relationer med lokala leverantörer av produkter och tjänster relaterade till inredning, från elektriker att måla butiker.

En inredning assistent får inte delta i den kreativa processen, men han eller hon kan definitivt vara med i utvecklingen av renderingar och presentationer. Vissa designers välkomna kreativ input från deras assistenter, i synnerhet i de fall där en assistent är i utbildning för att bli en inredningsarkitekt, medan andra inte uppskattar input eller förslag. Liksom inredare, kan inrednings assistenter också specialiserade på delområden av inredning, såsom dekorera för restauranger, inredning i kontor, eller iscensätta bostäder till salu genom fastighetsmäklare.

Liksom andra assistenter, kan en inredning assistent vara inblandade i schemaläggning, inrättande av en tidsplan och göra utnämningar för en inredningsarkitekt. De kan också beställa förbruknings för kontoret förutom att få leveranser för specifika jobb, och de kan vara ansvarig för uppgifter som att ordna transport, inrätta mötesrum för presentationer, och övervaka arbetet på den plats där konstruktionen sker.

Många inredningsfirmor anställa flera inrednings assistenter som kan tilldelas specifika designers eller delas av medlemmarna i företaget. Individuella inredare kan hyra på en eller flera assistenter som deras praktik expanderar och de tycker att de behöver hjälp med administrativa uppgifter och de fina detaljerna i det dagliga arbetet. Vid utvärdering arbetstillfällen, kan inrednings assistenter vill överväga hur mycket lön som erbjuds, finns fördelar, möjligheter att arbeta med kända designers, och möjligheterna till professionell avancemang för någon i en inredning assistent läge.

  • Evenemangsplanerare kan rådgöra med inrednings assistenter på dekorationer.
  • Inredning assistenter kan specialiserade på delområden design, såsom dekorera för kontor.
  • Inredning assistenter kan vara ansvarig för att välja mindre möbler som förgyller en design.