Hur väljer jag det bästa Branston Pickle?

April 12

Den Branston varumärke har en mängd olika kvalitets pickles, som är kända som smaksättare på många ställen. Original söta Branston pickle är en favorit bland många familjer i Storbritannien. Välja den bästa Branston pickle beror på din personliga smak, till exempel en preferens för tranbär eller senap. Syftet med pickle är också ett övervägande, eftersom olika pickles passa olika recept. Till exempel går rödbetor ättikslag bra i en sallad, och röd paprika och tomat pickle gör en välsmakande tillägg till en hamburgare.

Välj en Branston ättikslag enligt din smak. Pickles finns i original söt ättikslag smak, rödbetor, tranbär och röd paprika och tomat. Senap ättikslag finns även i en klämflaska. Olika människor uppfattar olika sorter av Branston pickle vara den bästa enligt deras egna önskemål.

Läs ingrediensförteckningen på ättikslag burk att avgöra om du är nöjd med innehållet. De flesta smaksättare, speciellt Branstonâ € s ursprungliga sorten, innehåller bitar som är alla av en liknande brun färg. Identifiera bitar, och se till att välja pickle som har föredragna ingredienser dina.

Personlig smak gäller även när man överväger konsekvensen i Branston ättikslag. Vissa människor ogillar bitar, men andra älskar sin krispigt konsistens. Branston ursprungliga knipa finns i original stora bitar, små bitar och en bit fritt, smidig sort. Välj den bästa konsistens för din palett.

Vissa Branston pickles är snabbare och enklare att använda än andra. Original liten bit och släta konsistenser finns i kram flaskor samt senapssmak. Kram flaskor står på deras lock och är lätta att greppa och pressa på din bakad potatis eller smörgås. Andra typer av pickle finns i glasburkar med skruvlock lock, skapar ett behov av en sked för att avlägsna innehållet.

Tänk på syftet med ättikslag, eftersom olika pickles smakar bättre när de läggs till olika livsmedel. Till exempel går Branston rödbeta ättikslag väl med goatâ € s ost och potatis, och tranbär och rödlök pickle är läcker när det blandas med rödkål och serveras med ett grillat middag. Original söt ättikslag används traditionellt inom smörgåsar med ost och skinka eller med ploughmanâ € s kvällsmat.

Kockar vet bäst olika Branston ättikslag att använda i sina recept. Lägg original Branston ättikslag till kyckling eller kalkon fyllning för en syrlig kick. Sprid Branston röd paprika och tomat pickle på kycklingbröst och täck med riven cheddarost för en saftig måltid. Du kan utforska vilka pickles är bäst med olika rätter.

  • Röd paprika, som ofta ingår i Branston pickle.