Vad är Reverse Curls?

April 16

Omvända lockar är övningar som används för att stärka och tona brachioradialis musklerna i underarmarna och i viss mån biceps. Dessa övningar kan göras på ett stående eller sittande ställning och utförs ofta med hjälp av hantlar, men kan genomföras korrekt med en skivstång också.

För att utföra omvända lockar, står en motionär vanligtvis upp rakt och samtidigt hålla en hantel i varje hand. Den exerciserâ € s grepp om hantlarna ska vara over, och varje arm ska hänga rakt ner. Hans handflator ska vara vänd tillbaka förbi baksidan av hans kropp när heâ € s i utgångsläget.

Den första rörelsen av den omvända curl kräver utövaren att krypa hans hantlar uppåt och mot hans bröst. Rörelsen stannar när exerciserâ € s armbågarna har böjt så mycket de kan, kvar i den positionen för en sekund eller två. För att utföra denna del av övningen korrekt, inhalerar utövaren när han böjer hantlarna uppåt. Han arbetar också för att hålla sina magmusklerna hårt kontrakte och ryggen rak. Det motionär bör inte tillåta sin kropp för att svänga när du utför omvända lockar.

Den andra satsen av omvänd lockar kräver utövaren att sänka hantlarna tillbaka till utgångsläget. Han borde andas ut medan du gör det. Itâ € s viktigt att undvika att svänga kroppen i denna del av den omvända curl också. Rörelsen för denna övning bör ske gradvis och kontrollerad.

Även omvända lockar kan utföras med båda armarna rör sig samtidigt, en del människor föredrar att alternera sina armar. När du utför omvända lockar på detta sätt, till ITA € s viktigt att ta sig tid att slutföra hela övningen med ena armen innan vi går vidare till nästa. Om du gör det hjälper till att säkerställa utövandet utförs korrekt, minimerar påfrestning, och förhindrar skador.

För att få maximal nytta av omvända lockar, utövare har oftast att slutföra flera uppsättningar per träningspass. En motionär kan utföra åtta till 16 repetitioner av omvända lockar per set, slutföra 02:59 uppsättningar. Om utövaren väljer att alternera vapen, räknar han en upprepning efter att han har avslutat en rörelse på varje arm. Om båda armarna utövas samtidigt, är en upprepning avslutad när hantlarna har lyfts och sänks en enda gång.

Generellt omvända lockar utförs med hjälp av medelstora till tunga vikter. En nybörjare kan börja med en lägre vikt och arbeta upp till tyngre hantlar i tid. Detta kan hjälpa honom att undvika armen trötthet och skador.

  • Omvända lockar kan göras i sittande ställning.
  • En overhand grepp bör användas när man gör omvända lockar.