Stora Modest Dräkter

August 26

Baddräkt mode har förändrats en hel del under åren, från blygsamma, till inte så blygsam, till det stora utbudet av stilar som finns idag. Sista gången jag åkte till kusten var jag förvånad över att se en hel del blygsamma baddräkter upp och ner på stranden. Anpassa din badkläder till din blygsamhet komfortnivå och fortfarande ser snygg har aldrig varit enklare. När du handlar för din nästa baddräkt här är några av de alternativ som du kanske vill titta på.

  • One Piece Suits. Ett stycke kan ge dig allt från en hel del täckning till medium täckning. Detta är det bästa valet för dig om du inte gillar tanken på magen visar. Det är också ofta gånger det mest smickrande typ av kostym.
  • Två Piece kostymer. Inte längre betyder det en liten, liten bikini. Stilar i både toppar och bottnar kan erbjuda massor av täckning. I toppar kan du få en tankini som ett alternativ. Dessa kommer i många stilar från tjockare fastspända tankar till grimmor och du kan hitta längre nedskärningar i bålen om du vill vara säker på att din mage hålla täckt. Det finns också t-skjortan stil som kallas ett utslag vakt som bärs av många vattensporter idrottare och ger den mest täckningen i en topp. För bottnar sorten är lite mindre, men du har möjlighet att bikini, kort, skort, eller korta stilar. I många butiker de säljer dessa typer av kostymer som separerar, vilket ger dig chansen att plocka de bitar du gillar och använder din personliga stil.
  • Styrelse Shorts. En annan stil populariserades av idrottare, boardshorts finns i alla storlekar och längder och finns nästan överallt. Detta är ett utmärkt sätt att få täckning för dina ben. Dessa kan bäras över ett stycke kostym eller läggas till en tvådelad dräkt för lite extra ödmjukhet. Vissa shorts för kvinnor kan vara på kortsidan, om du hellre vill ha en längre par och kan inte hitta någon i din lokala butiker, prova en surfbutik. I butiker där de säljer surfing, vattenskidor, eller wakeboard utrustning kommer du troligen att kunna hitta några längre shorts. Män har olika längd också och du kan prova samma ställen om du har svårt att hitta en längd du vill.

Modest baddräkter finns överallt, i ständigt olika stil och färg. Var modig och prova en stil som du normalt inte skulle ha, du kan faktiskt gillar sättet är passar och utseende. Hitta några stycken som fungerar för dig, visa din stil, och gör ett plask nästa gång du är vid poolen.