Hur väljer jag det bästa inomhus växt Stand?

August 27

Den inomhus anläggning står du väljer beror på antal och typ av växter som du vill visa, liksom inredningen i ditt hem. De flesta inomhus växtbestånd är antingen av metall eller trä, för att klara tyngden av växten eller växter ovanpå det. En enkel piedestal monter kan vara ett bra alternativ för en enda anläggning eller en särskilt stor anläggning, medan en stegvis monter kan vara en idealisk för att visa mindre anläggningar som skulle se dumt på ett stativ av sig själva. En inomhus växt stativ är vanligtvis en mycket billigt köp.

Både järn och trä växten står kan fungera bra i ett hushåll, och de kan se mer traditionella eller mer moderna beroende på vilken stil. Järn står är mer benägna att ha dekorativa förskönar, såsom blad eller blommor, än trä växten står. Naturligtvis kan en trä inomhus anläggning monter har bilder målade på den. Det finns många olika mönster som finns i butik och på nätet, så det kan vara en god idé att bläddra runt lite innan du gör ett köp. Välj en inomhus anläggning stativ som matchar de färger som används i ditt hem, eller andra typer av inredning, för att säkerställa att det ser trevligt och smälter in beroende på vilket rum du väljer att lägga den i.

En piedestal växt stativ kan vara ett bra sätt att visa större anläggningar. Dessa är ofta ganska låg på marken för att förhindra att välta, och ofta bara har plats för en eller två växter på hyllan. En differentierad inomhus växt stå, å andra sidan, liknar ibland en bokhylla eller ens en liten spiraltrappa. Dessa fungerar ofta bäst för ett antal mindre anläggningar, så länge ingen av dem är för lång. När du väljer en stegvis växt stativ, överväga hur många plantor varje hylla rymmer; stativliknande nivåer, till exempel, kan hålla flera växter per hylla, medan nivåer med cirkulära hyllor kanske bara att kunna hålla en planta.

Det kan vara möjligt att hitta mer billiga plast alternativ för någon typ av inomhus anläggning monter, men se till att stativet kommer att kunna hålla vikten på alla växter. Spara dessa alternativ för utomhus kan vara ett bättre val, eftersom de bättre kan vädret elementen på en veranda, till exempel. Handgjorda alternativ tenderar att vara de mest solida växten står, men också den dyraste.

  • Bokhyllor används ibland som substitut anläggningen står.