Vilka är för- och nackdelar med ett rostfritt stål diskmaskin?

March 18

Bortsett från att vara trevligt att titta på och ger intrycket av en mycket hög från enheten, kan en diskmaskin i rostfritt stål vara svårt att hålla ren och fri från fingeravtryck. Dessa enheter kräver också speciella rengörings lösningsmedel för att undvika att skada målgång i diskmaskinen. Shoppers som funderar en top-of-the-line diskmaskinen bör veta att dessa enheter ofta har rostfritt stål på insidan av maskinen samt på utsidan, och detta ger sina speciella fördelar och nackdelar.

En pro använda en diskmaskin med en interiör av rostfritt stål är att stålet inte absorberar alla dofter eller lukter. Detta gör att diskmaskinen att ha en ny fräsch doft varje gång dörren öppnas. Den rostfria behåller även värma bättre än en jämförbar enhet med en plastbalja, vilket gör det mer ekonomiskt att använda under sin livstid. De flesta ägare hävdar också att dessa diskmaskiner är tystare vid drift än andra enheter. Detta är särskilt populärt för dem som använder dem på natten.

En diskmaskin rostfritt stål kommer att kräva extra arbete för att hålla utsidan ren och ser bra ut. Några ofta använda rengöringsmedel hushåll kan lämna rost avslut stål molnigt och strimmig. Dessa rengöringsmedel kan också missfärga stålet så att det blir permanent färgade och missfärgad. Många av special städare är dyra, men så många ägare använder bara vanliga produkter, ofta lämnar maskinen inte ser mycket bra.

Färgningen av det yttre av diskmaskinen är allt vanligare på polerat rostfritt stål än på borstad finish, även om det har förekommit fall av färgning på båda typerna. Den största negativa köpa modellerna rostfritt stål av en apparat hittas i priset, vilket kan vara ganska lite högre än en med en standard finish. En fördel som helt enkelt inte kan förbises, är dock att diskmaskinen rostfritt stål kommer att matcha ett kylskåp i rostfritt stål och variera för att slutföra den totala apparat paket.

  • Stål absorberar inte några dofter eller lukter.
  • Diskmaskiner rostfritt stål kan berömma andra apparater.