Hur väljer jag det bästa Conchiglie Pasta?

March 2

Conchiglie pasta fått sitt namn eftersom det ser ut som små conch skal och kurviga pasta går bra på att hålla såser på grund av den stora ytan som är resultatet av denna form. Den finns i olika storlekar, så kallade conchigliette eller conchiglioni, som kan användas för olika typer av pastarecept. Den bästa conchiglie pasta för dig kommer att göras av kvalitet ingredienser och kommer att arbeta i den typ av receptet du använder. Det finns också pasta som är gjord av olika typer av ingredienser om du har via kosten begränsningar eller vill lägga kreativitet till ett recept.

Den bästa conchiglie pasta blir rätt storlek för receptet som du skapar. Regelbunden conchiglie pasta görs till medelstora snäckor, men det är också en liten variation kallas conchigliette och större storlek kallas conchiglioni. Conchigliette läggs ofta till soppor såsom minestrone, där större skal skulle vara för stor för att äta i en bite. Conchiglioni används ofta för fyllning ingredienser, såsom ost och kött, in i den innan den bakas i en ugn. Välj storlek conchiglie pasta som fungerar bäst med den måltid som du gör.

Leta efter pasta som är gjord av kvalitet ingredienser, såsom mannagryn mjöl, ägg, salt och vatten. Försök att undvika pasta som är fylld med konserveringsmedel och kemikalier om möjligt, eftersom dessa ingredienser inte lägga till den totala smaken av pastan. Conchiglie pasta finns i färska och torkade sorter på vissa marknader, men färska sorter kommer inte att pågå så länge som den torkade slag. Om du planerar att använda pastan strax efter inköpet, smakar färskt conchiglie pasta ofta bättre, men det kan vara dyrare. Torkad pasta har mer av en bit till det, så om du föredrar din pasta al dente, kanske du vill välja den torkade slag.

Om du har problem att äta vete, det finns sorter av färsk och torkad pasta tillverkade av mjöl som inte innehåller gluten. Leta efter conchiglie pasta som är gjord av ris eller annat än vete korn. Vissa pasta har olika ingredienser i dem för smak och färg, som spenat eller rödbetor, om du letar efter en visuellt tilltalande presentation. Dessa ingredienser ändrar smak av pasta något, men de lägger färg som fungerar bra om du inte använder en massa sås.

  • Stor conchiglie pasta kan vara fyllda med en ost fyllning och bakas i sås.
  • Conchigliette pasta är bäst för att lägga till soppor på grund av deras mindre storlek.