Hur väljer jag det bästa Spis Top Kaffebryggare?

March 27

Spis kaffebryggare, även kallad lägereld krukor, macchinettas eller Moka krukor, används ofta på camping resor eller av dem som tycker att koppar kaffe från grunden. En spis kaffebryggare är också ett bra val för någon på en budget. En del människor föredrar spisen kaffe krukor över automatiska bryggare eftersom de säger att kaffet smakar bättre. Att hitta den bästa spisen kaffebryggare är i första hand en fråga om att välja en som är hållbart, kommer att pågå och passar dina specifika behov.

De flesta Spis kaffebryggare är utformade ganska enkelt. De har en två kammare, en ovanpå den andra. Kamrarna är åtskilda av en gummitätning eller packning. Den nedre kammaren används för att värma vatten, och det finns ett filter mellan topp- och bottendelarna. Malet kaffe placeras på toppen av filtret, och det varma vattnet stiger i marken kaffe, få det varmt nog att brygga. En ventil är oftast placeras på den nedre delen av spisen kaffebryggare att frigöra eventuell överflödig uppbyggnad av trycket.

En spis kaffebryggare är oftast gjorda av aluminium och kan bara användas på en yta med direkt värme, såsom en gasspis eller lägereld. Det finns spis topp kaffebryggare som är gjorda av annat material, såsom rostfritt stål; de erbjuder mer tryck, vilket kan vara till hjälp om att göra något som kräver det, såsom espresso. De finns i många olika storlekar, från singel-cup beslutsfattare till modeller som kan brygga flera koppar, så välj en som bäst passar dina behov.

Du kan köpa en modifierad spis kaffebryggare som kan erbjuda ytterligare bekvämligheter. Vissa har tryckregulatorer för att öka trycket, och en del har förmågan att lägga ångad mjölk samtidigt brygger kaffet. Spis kaffebryggare kan också komma med ytterligare utrustning, till exempel en trollstav till ånga mjölk.

När du har hittat det du vill ha i en spis kaffebryggare, kontroll online recensioner eller recensioner i kaffe-centrerad tidskrifter är ett relativt tillförlitligt sätt att välja en kvalitetsmodell. Det finns många företag som har att göra Spis kaffebryggare i åratal, och hitta en som passar dina behov och är av god kvalitet bör inte vara svårt. Rätt vårdade, kan en spis kaffe make ge dig många år av kvalitetskaffe antingen hemma eller runt lägerelden.

  • En kopp kaffe.
  • En spis-top kaffebryggare.
  • Malt kaffe.