Hur får jag en Xanax recept?

March 30

Xanax, ett varumärke för alprazolam är en medicin som ibland är föreskriven för olika typer av känslomässiga problem. Vanligast är det läkemedel som används för fall av ångestsyndrom som är komplicerade med moodiness, irritabilitet, och förekomsten av panikattacker. På grund av risken för missbruk, är det nödvändigt att ha en Xanax recept innan de har fått läkemedlet från ett apotek.

För att få ett recept för Xanax eller Xanax XR, är det nödvändigt att boka tid hos en läkare. Eftersom denna anti-ångest medicinering är ett kontrollerat ämne i USA och andra platser runt om i världen, är det nödvändigt för en kvalificerad läkare att bedöma ditt tillstånd och avgöra om alprazolam är i själva verket rätt läge av behandling för din sjukdom. Baserat på typ och svårighetsgrad av symtomen, är din läkare kan rekommendera några andra anti-ångest medicinering eller en helt annan kur någon underliggande fysiska orsaken till din ångest identifieras.

Xanax medicinering är vanligtvis finns i fyra doser. För de flesta människor, är individuella doser av en 12:45 halv milligram rekommenderas. Vid andra tillfällen kan läkaren utfärda ett 01:59 milligram Xanax recept dosering. Multipla doser kan krävas under dagen. Strikt följsamhet till doseringsanvisningarna är absolut nödvändigt för att uppnå maximal nytta av Xanax recept samtidigt minimerar risken för biverkningar och eventuella missbruk.

Beroende på uppgifterna i din situation, kan läkaren ge dig en Xanax recept som ska tas på "när det behövs" basis. Vanligtvis finns det ett maximalt belopp du kan ta i en viss tjugofyra timmars period, men du måste använda din egen bedömning av om du behöver det fulla tilldelade beloppet på en viss dag. Vid andra tillfällen, kan läkaren känna att en uppsättning dosering per dag är i dina bästa intresse.

Med som Xanax receptbelopp, kan du få dosnivåer som ska tas i exakta doser 02:58 gånger dagligen. Dock kan din läkare rekommendera användning av Xanax XR, en utökad versionen som släpper en liten del av läkemedlet i ditt system under hela dagen. Även om det är säkert att dela standard alprazolam tabletter, dela aldrig en förlängd frisättning produkt, som delning skulle störa den grad upplösningen av lagren av tabletten och vid lämplig tidpunkt frisättningen av läkemedlet.

Även om det är möjligt att erhålla en online Xanax recept, kan detta vara en riskabel alternativ. Alprazolam utfärdas efter ett samråd med en läkare som aldrig har sett dig inte sannolikt att vara i ditt bästa. Dessutom, om receptet fylls av ett onlineapotek som ligger utanför ditt hemland, kan du vara att bryta lagar genom att ha en kontrollerad substans levereras till dig. Din bästa alternativet är att se en lokal läkare som kan undersöka dig noggrant och förbereda en Xanax recept som är precis vad du behöver, och fyll den med en betrodd lokala apotek.

  • Beroende på uppgifterna i din situation, kan läkaren ge dig en Xanax recept som ska tas på "när det behövs" basis.
  • Xanax är ett kontrollerat ämne.
  • Ett recept för Xanax ska endast ges av en persons ordinarie läkare.
  • Återkommande mardrömmar är ett symptom på Xanax utträde.
  • Xanax ordineras ofta för att hjälpa till med panikattacker.