Hur man använder Skype för att ringa till telefoner

March 26

Använda Skype för att ringa till telefoner är verkligen enkelt. Klicka bara på knappen Telefon-som är nära botten i Skype-fönstret. När knappsatsen dyker upp, ange telefonnumret tillsammans med riktnummer.

Du kan antingen använda tangentbordet för att ange numret i rutan längst upp på siffer- och bokstavsknapparna eller använd musen för att klicka siffrorna. När du är klar med att ange numret, tryck på Enter eller klicka på den gröna samtalsknappen för att starta samtalet.

När du anger ett telefonnummer, Skype inget emot om du använder bindestreck eller mellanslag. Den hanterar även parenteser runt riktnummer.

För att göra ett internationellt samtal, klicka på flaggan på toppen av siffer- och bokstavsknapparna. En listruta med namnen, landskoder och flaggor i varje land. Du väljer helt enkelt det land du vill ringa. Att flaggan visas på toppen av uppringaren. Skype lägger de nödvändiga landskoder, så allt du behöver göra är att ange numret.

När du ser listrutan med listan över länder, kan du komma till det land som du väljer snabbt genom att helt enkelt skriva in den första bokstaven i namnet på landet.

Om du känner till landskod och vill skriva in den manuellt, kan du göra det också. Skriv bara ett plustecken (+) följt av landskoden. Skype erkänner landet och visar flaggan i det landet. Du kan sedan enkelt skriva in numret du vill ringa inom landet.

När du använder Skype för att ringa ett telefonnummer, du omedelbart vet vad ränta du har debiterats. Skype varnar för den uppringande takten genom att visa lite bildtext.

En annan trevlig funktion i Skype är att du enkelt kan granska alla dina Skype-samtal i en tydligt organiserad webbaserad bord.

De steg som ingår i att hämta dina redovisningsinformation är följande:

  1. Starta Skype.
  2. Klicka på knappen Visa konto eller klicka på Skype knappen i menyn längst upp på skärmen och välj Account.

    Ditt konto översiktssidan visas lista dina senaste samtal.
  3. Klicka på knappen Visa samtalshistorik.

    Nu kan du se alla samtal som du har gjort visas av månaden.

Du bör vara medveten om att Skype kredit måste hållas "levande." Om ingen Skype aktivitet sker i 180 dagar, är någon av dina återstående kredit utplånats. Detta betyder inte att du måste använda din kredit; Det betyder bara att du måste ha en viss nivå av aktivitet under någon 180-dagars intervall.