Hur väljer jag det bästa Eyeshadow Applicator?

October 27

Välja den bästa ögonskugga applikatorn handlar om vilken typ av utseende du går för. Mindre komplicerade utseende med hjälp av endast en eller två nyanser kan normalt appliceras med en svamp tippas applikatorn, bomullspinne, eller ens fingrar. Mer dramatiska utseende kräver normalt kvalitets ögonskugga borstar; den typ du behöver beror på var du planerar att tillämpa ögonskugga.

När du ansöker bara en enda tvätt av färg över locken, kan nästan vad som helst användas som en ögonskugga applikator. För om färgen, en svampspets applikator - som vanligtvis kommer med billigare ögonskugga - eller fingrarna kan arbeta. Medan svamp tippas applikatorer kan vara till hjälp för att få färgen på ögonlocket, deras användning tenderar att sluta här; Det är extremt svårt att blanda ut färgen adekvat med en av dessa ögonskugga applikatorer. När du väljer en svamp tippas applikatorn, plocka den styvaste som du har; detta kommer att ge större kontroll över färgplacering.

För att blanda en enda nyans, är fingrarna eller en bomullspinne i allmänhet det bästa ögonskugga applikatorn. Om du använder färgen med ett finger, bör du kunna blanda färgen ut som det tillämpas; experter rekommenderar vanligtvis använder ringfingret för att det är de svagaste och därmed skonsammare. En bomullstuss kan vara den bästa ögonskugga applikatorn om du funderar på att blanda färg i globlinjen eller under fransraden becuse det kan ge mer exakt applicering. För blandning, mjukare tips är den mest användbara, medan mer tätt lindade bomullspinnar är bäst för foder ögonen med skugga.

Med något mer än en eller två färger, är det bästa ögonskugga applikatorn normalt en borste. För all-over färg, är en platt mjuk borste oftast perfekt. Försök att hitta en med täta, mjuka borst. För att tillämpa en veck färg, är en hård kupolformad borste ofta det bästa. Välj en som passar perfekt i din veck eftersom något större får deponera för mycket färg; storleken beror på formen på ögat.

En blending brush är oftast bäst för att belysa och mjukgörande kanterna av en färg; det är också användbart för blekning en skugga till en annan. Denna typ av ögonskugga applikator är formad ungefär som vecket pensel, med undantag av att det tenderar att vara fluffigare och något större. Trots att mjukare, är det viktigt att blending brush inte har för mycket att ge, annars blir det svårt att arbeta med. Om du behöver en ögonskugga applikator att tillämpa skugga liner, leta efter en kort, hård, tunn pensel som är antingen platt eller vinklad. En platt pensel tenderar att fungera bäst för tight foder, medan en vinklad borste gör det relativt lätt att rada jämnt på fransraden.

  • Pressade pulverögonskuggor är bäst appliceras med en borste eller en bomullspinne.
  • En ögonskuggspensel ska ha mjuka borst.