Hur väljer jag det bästa Reformerad löpband?

August 2

Köpa en renoverad löpband istället för en helt ny är ett populärt sätt att få en high-end löpband till ett reducerat pris. Ofta kommer en renoverad löpband vara av samma kvalitet som en helt ny löpband, men det är ofta svårt att säga varför löpbandet har renoverats. Som med alla inköp av en relativt dyr post, är det en bra idé att grundligt undersöka löpbandet innan du köper den och, om möjligt, be någon i butiken om den tidigare ägaren och objektets historia.

Många gånger, renoverade objekt, inklusive löpband, har absolut inget fel med dem alls. Om den tidigare ägaren återvände löpbandet av någon anledning, även om maskinen var helt enkelt för stor för att passa in i hans eller hennes lägenhet eller om han eller hon på nytt den dyra köpet efter att ha köpt det, kommer löpbandet att säljas som "renoverade" istället för helt nya, även om det har aldrig ens använts. I fall som dessa, att köpa en renoverad löpband är ganska säker.

Om renoverade löpbandet har byggts för att reparera mekaniska problem, kan det anses gott som ny. Detta gäller särskilt om löpbandet byggdes av originaltillverkaren i stället för en tredje part, och om nya delar användes i stället för begagnade delar. En individ som vill köpa ett löpband som har byggts om, kan dock vara klokt att undersöka orsaken till varför löpbandet behövde byggas om. Även helt nya delar kommer inte att lösa problemet om den typ av delar som används eller konstruktionen av löpbandet är felaktiga, till exempel.

Om säljaren inte kan ge dig information om löpbandet historia och anledningen till det har renoverats, se till att undersöka löpbandet noga innan du köper den. Inspektera konstruktion och delar för synliga skador och testa löpbandet i butiken i minst ett par minuter på samtliga hastighet och lutning inställningar. Det kan även vara möjligt att få tillstånd från säljaren till få undersökas av en mekaniker löpband, för att kontrollera att allt är i skick. För många människor, kan detta tyckas overkill, men, särskilt om löpbandet är en dyrare modell, kommer det att vara värt det att räkna ut innan du köper det om en renoverad löpband är sannolikt att uppleva ett mekaniskt fel.

  • Banden på begagnade löpband bör kontrolleras för slitage och skador.