Vad är Meditation Pärlor?

October 29

Meditation pärlor är runda pärlor gängade på ett snöre. De används för meditation och bön och kan göras från många material, men är ofta gjorda av trä. Meditation pärlor passerar genom den stängda handen en pärla i taget som den person mediterar fokuserar på att nå en lugn eller upplyst tillstånd genom avslappnad koncentration. De kallas också mala pärlor och radband.

Pärlorna kan göras från ett antal material. Meditation pärlor är traditionellt gjorda av trä, och i många religioner, såsom Zen Buddhism i Japan, är inskrivet med böner och symboliska fraser. Andra, såsom katolska radband, kan vara gjord av elfenben, lera eller metall. De kallas pärlor eftersom ett hål är gjort från en ände av vulsten till den andra, vilket gör att en lina eller sträng som ska träs genom dem håller dem samman. Sladden är ofta det första elementet i pärlorna att slitas ut och bryta.

Olika religioner, liksom förespråkare av meditation, använder meditation pärlor. De används som en del av avkoppling i vissa behandlingar och även att räkna böner i religioner som katolicismen. Sådana pärlor har också tillskrivits helande krafter i vissa religioner och trosuppfattningar.

Naturligtvis dessa pärlor utgör en viktig del av meditation. Meditation är viktigt för ett antal religioner, men särskilt viktig för buddhismen. I den tibetanska buddhismen, är meditation pärlor kallas â € ~mala beads.â € Meditation används för att slappna av kroppen och fokusera sinnet. Pärlorna hjälper till att balansera sinnet mellan för mycket avkoppling, vilket leder att sova, och för lite koncentration, vilket leder till vandrande tankar.

Meditation eller bön numreringen börjar med A € ~summit bead.â € Toppmötet vulsten är oftast den största av kulorna. Resten av pärlorna tenderar att vara av samma storlek som varandra. Personen medi flyttar sedan pärlorna en i taget med hjälp av hans eller hennes tumme. Detta kan göras genom att dra toppmötet pärlan i den slutna handflatan eller genom att trycka bort den och över knogarna.

Den radband skiljer sig från meditation pärlor i ett avgörande sätt. Den radband, samtidigt med en liknande användning, har ett krucifix fäst vid den. Den katolska radband tenderar att ha 59 kulor. Istället för att använda pärlor, använder den östliga ortodoxa radband 100 knop.

Det finns fyra andra huvudsakliga stilar av meditation pärlor i tillvaron. De islamiska pärlor använder antingen 99 pärlor för de 99 namnen på Allah eller 33 så det kan roteras tre gånger för att berätta samma 99 namn. Mala pärlor som används i hinduism och buddhism har 108 pärlor. Sikhen mala har också 108 pärlor. Den grekiska â € ~komboloi, â € å andra sidan, använder ett udda antal kulor utan exakta antalet.

  • Den 14: e Dalai Lama, klädd mala pärlor på hans handled.
  • Meditation pärlor kan vara tillverkade av lera, även om trä är det traditionella materialet i vissa religioner.