Orsak Marknadsföring i den verkliga världen: Dela vår ork

September 17

Bill Shore antihungerorganisation Dela vår ork har haft ett stort antal fans sedan publikationer Bills första bok, Revolution of the Heart (Diane Publishing).

Dela vår ork har alltid varit en ledare i sak marknadsföring. Dess program med American Express, som replike första donation till program för köp av Frihetsgudinnan 1983 har höjt $ 30.000.000 sedan 1992.

Förutom att arbeta med stora företag som American Express, Timberland, och Walmart, Dela vår ork har arbetat med restaurangkedjor som Capital Grille, som har 40 platser. Under 2007 och 2008 sålde denna avancerade steak house kedjan en signatur martini prydd med en vit Topas och Diamant Caviar Rope armband från hyllade designern Steven Lagos för $ 1.000 varje! Främjandet samlat in mer än $ 200.000.

Men det som verkligen gör Dela vår ork speciellt från en orsak marknadsföringsperspektiv är alla fristående restauranger det bedriver med sina program. Många av de 4.000 restauranger som deltar i deras Dine Out Inget Kid Hungry programmet är oberoende drivs. Det är en imponerande bedrift för en nationell ideell bas i landets huvudstad.

På varje nivå, Dela vår ork är en vinnare - en vinnare för att titta.

Orsak Marknadsföring i den verkliga världen: Dela vår ork

Denna begränsade upplagan armband, skapad exklusivt för The Capital Grille, som säljs med en speciell martini för $ 1.000 med 100 procent av vinsten kommer att dela vår ork.