Vilka är de bästa tipsen för att dekorera en Pojkrum?

October 29

De som dekorerar ett pojkrum bör hålla barnets ålder i åtanke och även fundera över hur mycket de är villiga att investera i redecorating som barnet mognar. Pojkar tenderar att uppskatta utrymme, så det är en bra idé att undvika trassel. En sak som inte bör offras till förmån för rymden är ett skrivbord eller arbetsbord. Det är också bra att komma ihåg att äldre pojkar sannolikt kommer att vilja vara med i utsmyckning av sina rum och att medverkan i allmänhet omfattar en begäran om utrymme att hänga saker på sina väggar.

När dekorera en pojkes rum, kan hans ålder vara lika viktigt som hans kön. För små pojkar, ljusa färger och tecknade mönster kommer sannolikt att vara perfekt. Som barn flytta ut från grundskolan, de i allmänhet börjar önska ett visst system. Pre-teens och tonåringar kommer förmodligen vill ha mer engagemang i de val som görs. En annan skillnad mellan äldre och yngre pojkar som bör beaktas är att äldre barn tycker ofta att kunna hänga saker på sina väggar som uttrycker deras personligheter och intressen.

Eftersom planerna görs för att dekorera ett pojkrum, är det viktigt att hålla utrymme i åtanke. När barn är småbarn, tenderar de att kräva liknande mängder av utrymme. Som pojkar blir äldre, men de behöver ofta mer utrymme än flickor, eftersom de tenderar att föredra leksaker som är större och mindre stilla än de som används av flickor. Det är bäst därför att undvika att dekorera på ett sätt som innebär att belamra ett pojkrum för mycket. Tillåt gott om golvyta.

Ett sätt att öka golvyta är att använda kreativa lagringsalternativ. Färgglada lådor och trälådor är en bra idé. Dessa kan staplas eller fäst på väggen i en mängd olika utföranden, vilket ger rummet en cool look samtidigt som användbart utrymme. En annan bra idé att barn tenderar att vilja är en förhöjd säng med arbetsyta och förvaringslösningar nedan.

Det är också en bra idé att införliva arbetsutrymme i planen när dekorerar ett pojkrum. Ett skrivbord eller någon typ av arbetsbordet kan bli en av barnets favorit områden. Detta kommer att vara användbart för läxor och för hobby såsom hantverk och teckning.

Med tanke på att dekorera ett pojkrum är en uppgift som sannolikt kommer att behöva göras flera gånger, kan det vara bäst att tänka långsiktigt när det gäller vissa val. Måla och mattor är två exempel. Även om planen är att göra rummet lekfulla medan barnet är ett barn eller i grundskolan, kommer en tankeväckande val av färg och matta låta dessa objekt kan användas även som rummet är dekorerade för att spegla barnets mognad. Lägga stick-och-peel mönster på väggarna är ett bra sätt att uppnå lekfullhet utan att äventyra lack.

  • Budget-kunniga föräldrar bör välja färger och möbler som kommer övergången liksom barnet blir äldre.