Hur läser jag ett garn etikett?

October 29

Ett garn etikett är mer än papper som håller garnet tillsammans i en boll eller gäng. Etiketter inkluderar allt från Yarna € s varumärke till färgnamn och färgämnet partinummer. Veteran stickare och crocheters läst garn etiketter för att hitta rätt typ av garn för sitt nästa projekt, men en nybörjare till farkosten kan lära de finare punkterna i en garnetikett samt. Alla en amatör behöver är några tips för att förstå ett garn etikett och dess överflöd av information.

Kolla in symbolerna på garnetiketten. Grundläggande garnmärken inkluderar tre symboler: standardvård symboler, den korsade stickor symbol och den lilla gallersymbol. Tänk på följande punkter rörande varje symbol.

Annan information som är innefattad på ett garn etikett är inte nödvändigtvis i form av en symbol. Innan beslut fattas om en typ av garn, kom ihåg att läsa och hålla koll på:

Långa tids crocheters och stickare kommer också kolla vikten av garnet, yardage eller längd av garn, innehåll fibern och eventuella rekommendationer beträffande nål för att virka. Alla dessa tips är viktiga punkter av kunskap för alla att vinna om en garnetikett innan något projekt med garn.

  • Stickor och garn.
  • Vissa typer av garn är mer lämpade för vissa projekt.
  • Etiketter bör omfatta garnets färg och färgpartinummer.
  • Trots de liknande utseende, kan varianter av garn vara väldigt olika och har varierande användningsområden.