Justera Varmvattenberedare Temperatur

September 20

Har du någonsin befunnit dig chockad av den månatliga gas eller elräkning? Om du letar efter några enkla sätt att gå om att minska din månatliga räkningar, kanske du vill titta på justering av varmvattenberedare temperaturen. Genom att helt enkelt ändra medeltemperaturen att du håller din varmvattenberedare inställd på, kan du faktiskt spara en hel del pengar. Detta är bara logiskt, eftersom om du har din temperatur inställd på en lägre inställning, då du kommer att hitta dig själv att använda mindre energi. Frågan är dock hur man gör det.

Det enklaste och kanske bästa sättet att göra det är att få en elektriker vän att hjälpa dig. Detta är särskilt användbart om du inte är väldigt elektriskt sinnade, vilket många människor inte. Men om du behöver göra det själv, finns det några enkla saker som du kan göra för att göra uppgiften själv.

  1. Stäng av strömmen. Första sak som du behöver göra är att stänga av strömmen till varmvattenberedare. Detta kan enkelt göras genom att hitta brytaren rutan och sedan kasta switch för din varmvattenberedare. När omkopplaren har kastats, kommer du att ha någon makt att köra till värmaren.
  2. Ta bort fronten. Titta till sidan av varmvattenberedare, och leta efter en tallrik. Denna platta är vanligtvis cirka sju inches bred, med ungefär tio inches hög. Den kommer att hållas på plats med två skruvar som du behöver för att ta bort, och ogiltigförklarade dem.
  3. Vrid ratten nedåt. Under fronten som du bara bort, bör det finnas en liten urtavla. Denna ratt kommer att ha några temperaturinställningar på den. Dessa kan säga varmt, medium, varm, eller så vidare; andra kommer att säga saker som de faktiska temperaturerna. Vrid temperaturen till önskad inställning, men vanligtvis du inte vill gå under 105 grader Fahrenheit.
  4. Byt fronten. När du har ställt in temperaturen på önskade inställningar, är det dags att byta allt tillbaka till sin rätta plats. Byt bara ut fronten på samma ställe som du tog bort den från.
  5. Testa ditt arbete. När du har ersatt allt, gå tillbaka till din effektbrytare och återställa strömmen. När du har återställt makten, låt din varmvattenberedare för att sitta en stund för att uppnå rätt temperatur. Ofta behöver du bara vänta ca 20 minuter tills det händer. Slå vattnet på, och sedan se om du tycker om resultatet. Om inte, upprepa processen tills du har nått önskad temperatur för ditt vatten.