Hur väljer jag det bästa Massage säng?

September 22

Massage är inte längre som ett alternativ medicin, och det är en lång väg från sina dagar som en tunt beslöjad täckmantel för en skuggig gränd affärer. Istället har det vuxit till en roll i vanliga läkemedel, särskilt idrottsmedicin. Medan de inte dyker fortfarande upp i hotell spa och köpcentrum massagesalonger, massage sängar är medicinska verktyg som används för att behandla stress. Detta innebär att välja den bästa massage säng kräver att veta hur det kommer att användas. Massage säng storlekar varierar, så att veta hur mycket utrymme kommer att finnas tillgänglig för att hysa det också är viktigt.

En bärbar massagesäng som är bäst för proffs som utövar massös handeln. Dessa unspecialized sängar lita på skicklighet av utbildad personal och kräver ingen elektricitet för att fungera. De är lite mer än en tung spjälsäng med kraftiga stöd, och de är mer funktion än form.

Termiska massage sängar är en mer traditionell säng som behandlar muskler en patient med värme; De är robusta med en hög vikt kapacitet. De har en tung metallram och använder infraröd-lysdioder för att producera värme som tränger musklerna. Denna värme är en nyckelkomponent för att minska muskelspänningar och täthet. Några av dessa sängar är utrustade med rullar som utför massagen istället för en massör, ​​men alla tenderar att hamna under massagen skicklighet mänskliga händer. Dessa massage sängar är bäst för människor som lider av kronisk smärta, muskel frågor, eller genomgår intensiv rehabilitering.

Vatten massage sängar är bra för en snabb, djup massage. Den uppbärande anordningen av patienten är helt oviktig. Kraften i sängen ligger i rad vattenstrålar som bokstavligen angriper patientâ € s kropp. De två kritiska faktorer är makt jets och deras fördelning i spännvidd patientâ € s kropp, variabler som dikterar kraften och fullständighet massagen. Vatten massage sängar är bäst för att användas av idrottsmän, solarier, spa, klubbar hälsa, kiropraktorer och de i övre inkomstskikten som har råd prislappen, som lätt rinner in i tiotusentals amerikanska dollar.

Innan du köper någon massage säng, bör du alltid se till att din säng kommer med stoppning. Många sängar säljs utan vaddering, som sedan måste köpas separat. Se också till att din säng kan bekvämt bära upp vikten av den tyngsta personen benägna att använda den. Det finns ingen mening med att spendera pengar på en säng som inte kan användas.

  • En man får en massage.