Vad är kanel Rolls?

March 29

Kanelbullar, eller kanelbullar, är söta bullar gjorda av jästdeg. När degen har ökat, den är fylld med en kanel och socker blandningen och sedan rullas upp, skivas och bakas. Resultatet är spiralformad kanelbullar som luktar absolut läckra som de bakar. Kanelbullar smakar ännu mer delikat när de är redo att äta - särskilt när de är fortfarande lite varm och droppande med glasyr eller karamell toppning!

De två viktigaste toppings för kanelbullar är karamell och färskost glasyr. Den karamell versionen görs som en upp och ner kaka och har en brun sockerblandning i botten av pannan innan de rullade och skivade deg bullar läggs till baka.

Efter gräddningen bullarna läses panorama vänds upp och ner på en större platta. Kanel rullarna falla ner på tallrik med sliskig, rika toppning kör ner toppen och sidorna av bullarna. Den färskost typ av glasyr, å andra sidan, är vanligtvis gjord med florsocker sattes till färskost och sprids på kanel rullarna efter att de har svalnat.

Kanel och socker fylla lagren av alla kanelbullar, men tillade ingredienser beroende på personlig smak och region. Kanelbullar är populära över hela världen. Vissa bagare vilja sätta russin i fyllningen, medan andra lägger nötter och ytterligare andra använder båda. En ugnsform kan användas för caramel kanelbullar och den andra typen fungerar bra bakade på antingen en vanlig cookie blad eller en pizza pan.

Kanelbullar är mycket tidskrävande att göra på grund av jästdeg och den tid det tar för den att stiga och knådas och rullas ut. Men många bagare tror doftande och läckra slutresultatet är väl värt ansträngningen. Plus, kan kanelbullar beredas kvällen innan, men i stället för att sätta dem i ugnen de kan placeras i kylen över natten. På morgonen kanel rullarna bör lämnas i 30 minuter i rumstemperatur medan ugnen förvärmning och sedan lägga in i ugnen för att baka. Den natten metoden fungerar bäst med karamell typ av kanelbullar som de inte behöver kylas så länge innan du äter med sin toppning.

Alla är säker på att njuta av doftande lukt av kanel i köket på morgonen nästan lika mycket som kanel rullarna. Servera med färsk varmt kaffe och / eller mjölk eller apelsinjuice för att lysa upp även den mörkaste, regnigaste morgon. Många människor tänker på kanelbullar som den ultimata komforten mat!

  • Vissa bagare vilja lägga russin till sina kanelbullar.
  • Kanelstänger.