Hur gör jag en pappershatt?

May 5

Du kan göra en pappershatt med hjälp av en tidningssida samt andra typer av papper av liknande storlek. En pappersplatta kan användas för att skapa ett visir typ av hatt. För en riktigt enkel pappershatt passar för en prinsessa kostym, rulla en stor bit av tunn kartong i en konisk form och säkra med tejp. Alla dessa typer av pappershattar kan målas, sedan dekorerade med alla typer av tyg skrotar eller hantverk material som du kan ha, såsom glitter, kände former, pompoms, pärlor, piprensare, paljetter och fjädrar.

När rullande tunn kartong för att bilda en punkt på toppen som smalnar utåt i en konform, använd en kraftig tejp för att köra ner längden på där de två kanterna möter både på insidan och utsidan. Ju större kartong, kommer högre din prinsessa hatt vara. Du kanske vill täcka hatt med pastellfärg följt av ett stänk av glitter för en glittrig finish. En lång, smal bit av ren tyg fäst från punkten kan verkligen lägga sagobok prinsessa glamour när du gör en pappershatt som denna.

Om du skär den centrala delen av en papperstallrik, kan du skapa ett visir. Inte bara klippa mitt i en jämn cirkel om, utan snarare lämnar ett tunnare band av plattans kant på baksidan och en tjockare del för att skapa den "bill" på visiret i fronten. När du gör en pappers visir, är det lämpligt att dra dina skärlinjer med blyerts först. Filt eller pappersformer samt många olika typer av hantverk material kan användas för att dekorera ditt visor, även om du kanske vill måla det först.

Med hjälp av en sida från en tidning, kan du göra en pappershatt med en hopvikt brätte som kan vara en bas för många blickar. Till exempel, om du målar tidningen hatten svart och lägga vita kändes skallen och korsbenet detaljer, har du en pirat utseende. Samma tidning hatt målad mörkgrön och fäst med en fjäder på ena sidan blir den perfekta hatten för en Robin Hood kostym.

Starta hatten genom att vika tidningen webbplatsen på hälften horisontellt, och tryck sedan på luckan för att göra ett veck. Nästa, vik vad du har nu i mitten igen, men denna gång vertikalt. Än en gång, tryck på vika ner bildar ett veck. Öppna nu tillbaka den sektionen för att avslöja den vikta linjen längs mitten av papperet. Du bör ändå ha den första vikningen i din tidning bladet.

Ta det övre vänstra hörnet på tidningssidan och föra den mot mitten plats på din globlinje. Detta kommer att bilda en triangel; Tryck veck ner och upprepa dessa steg på andra sidan. När du gör en pappershatt från tidningen, bör du nu ha en spetsig triangel på den övre halvan och en rektangel form på botten. Ta det översta arket av rektangeln och vik den för att skapa ett brätte på ena sidan av den triangulära sektionen som är den viktigaste delen av mössan. Skrynklar veck och upprepa samma steg på andra sidan innan hugg och säkra ändarna med tejp.