För seniorer: Skydda din iPad 2 med ett mål

June 19

Din iPad har en exponerad skärm som kan skadas om du råkar tappa den eller skrapa. Skydda din iPad med ett fall så att du kan bära runt huset eller runt staden på ett säkert sätt. Förutom att ge en bit av stoppning om du tappar enheten, gör ett fall iPad mindre hala i dina händer, som erbjuder ett bättre grepp när man arbetar med den.

Flera typer av ärenden fanns tillgängliga den första dagen iPad levereras, och mer dyker upp hela tiden. Du kan välja Smart Cover, från Apple, till exempel.

För seniorer: Skydda din iPad 2 med ett mål

Du behöver inte köpa en Apple-produkt men; du kan välja en cover från en annan tillverkare, till exempel Tuff-Luv, som erbjuder ärenden i läder, konstläder, hampa och andra material.

För seniorer: Skydda din iPad 2 med ett mål

Du kan välja ett fall från Griffin som kommer i material, från läder till silikon om du föredrar.

För seniorer: Skydda din iPad 2 med ett mål

Oavsett vilken tillverkare du väljer, iPad varierar från några dollar till $ 70 eller mer för läder. Vissa tillhandahåller ett lock, medan andra bara skyddar ryggen och sidorna eller, i fallet med Smart Cover, endast skärmen.

Om du bär din iPad runt mycket, överväga ett fall med ett lock för att ge bättre skydd för skärmen eller använda en skärm overlay, såsom Shield från Zagg, som också erbjuder en anpassningsbar iPad skal.