Anställa en Pet Sitter för din hund

March 28

Att hitta någon tillförlitlig som är villig att bo med din hund eller släppa in honom flera gånger under dagen medan du är borta kan vara ett bättre alternativ än ombordstigning din hund i en kennel. Han får stanna hemma med välbekanta dofter och ljud. Han kommer att ha tillgång till alla sina favoritleksaker och sängkläder. Han kommer inte att utsättas för kennelhosta eller loppor. Plus, kan han få lite extra uppmärksamhet - och behandlar - från en av hans favorit människor!

Din granne eller vän gör en utmärkt hund sitter under korta resor, men om du ska vara borta en längre tid, kan du anlita en professionell hund sitter för att ta hand om ditt husdjur. De tar vanligtvis mellan $ 10 och $ 30 per dag, beroende på de tjänster de tillhandahåller och hur många husdjur du har.

Fråga din veterinär eller kolleger hundklubbmedlemmar för hundvakt rekommendationer. Ofta är word of mouth en bra referens. Du kan också besöka National Association of Professional Pet Sitters eller Pet Sitters International för att söka efter en hundvakt i ditt område.

När du har en lista över potentiella hund sitters, boka en tid med var och en att besöka ditt hem och träffa ditt husdjur. Du vet direkt om du - och din hund - som henne! En bra hund sitter kommer att utveckla en rapport med din hund direkt.

Använd denna lista med frågor för att intervjua potentiella hund sitters.

  • Tillhör du en professionell djur sittande organisation, till exempel National Association of Professional Pet Sitters? Har din kandidat inte nödvändigtvis tillhöra, men medlemmar av grupper som dessa har träffat grundläggande hanterings normer som fastställts av organisationen.
  • Har du referenser? Confident sällskapsdjur sitters kommer gärna ge dig en lista med nöjda kunder. Ring referenserna och fråga om de skulle anställa hundvakt igen.
  • Är du försäkrad och limmas? Be att få se bevis på kommersiella ansvarsförsäkring och fråga exakt vad täckning det ger.
  • Hur länge har du arbetat som hundvakt? Har du någonsin hund-sat för en ras som ditt En toppkandidat bör ha viss erfarenhet att ta hand om raser som liknar eller samma som din hund -? Eller åtminstone för hundar av liknande storlek.
  • Vilka erfarenheter har du med sjukvård? Vet du hund HLR? Första hjälpen? Om din hund har en nödsituation, bör denna person kunna ge eller få akut vård och behandling.
  • När kommer du hem till mig? Hur länge kommer du stanna? Din kandidat bör komma minst två gånger om dagen för att mata och kolla på din hund. Hon bör också tillbringa lite tid med honom spela fetch, ta en promenad, eller bara umgås och titta på tv.

När du hittar en kvalitet hundvakt, hålla fast vid henne! Meddela henne i god tid resor så hon kan blockera tiden. Bjud henne till ditt hem när du är där så hon kan bond med din hund innan du reser. Hon kommer att vara att ta hand om ditt barn under resan, så förbered allt hon behöver för att göra sitt jobb enkelt - och roligt!