Hur väljer jag det bästa patentintrång Lawyer?

May 1

Välja den bästa patentintrång advokat handlar om att hitta en lista över advokater i ditt område kvalificerade patentintrång, kontroll av dessa advokater kvalifikationer, och intervjua advokater för att avgöra vem som är bäst lämpad att företräda dig. Du bör överväga det specifika erfarenheter personen har att försvara eller att föra patentintrång. Det är också viktigt att förstå hur mycket din advokat debiterar och vad avgiftsstrukturen blir.

En patentintrång advokat måste bevisa ditt fall i domstol för att du ska vinna, i de flesta fall. Medan många patentintrång fall nöja sig ut ur domstolen, advokaten ändå måste vara en processförare och kunna lämna in motioner och andra juridiska dokument till domstolen. Patent i USA beviljas på en federal nivå, så patentintrång ärenden behandlas i federal domstol och du måste avgöra om patentintrång advokat du hyra har erfarenhet av att arbeta i en federal domstol.

För att hitta en lista över kvalificerade patentintrång advokater i ditt område, kontakta American Bar Association (ABA) för remisser. ABA är en yrkesorganisation för advokater som har filialer i alla 50 stater. Det kan ge dig en lista över lokala medlemmar som är i god status, vilket kommer att innebära dessa advokater har klarat baren, licensierats att öva lag, och har inte varit utsatt för allvarliga disciplinära eller tjänstefel förfaranden. Du kan även utforska juridiska tidskrifter, juridiska publikationer och professionella samhällen i ditt område för att avgöra vilka advokater är verksamma inom patentintrång lag och att montera en lista med expert advokater.

När du har en lista med kvalificerad patentöverträdelse advokater i ditt område, tala till dem att ta reda på om deras utbildningsbakgrund och särskild erfarenhet. Många advokatbyråer som anställer patentintrång advokater kräver att advokater har en vetenskap eller teknisk bakgrund. Att ta reda på om patentintrång advokat du funderar på att hyra har en sådan bakgrund kan vara användbart eftersom din advokat måste förstå den specifika patentet du har och förklara det för domstolen. Om patent är för en drog eller en teknik eller vetenskaplig produkt, kan det innebära förståelse tekniska termer och tekniska begrepp.

Du kan också be din patentintrång advokat hur många års erfarenhet som han har att försvara eller att föra patentintrång. Ta reda på vad hans framgång är och be om referenser från tidigare nöjda kunder. Om referenserna och annan information som acceptabelt, kan du sedan avgöra om du är bekväm med advokaten och känner att han skulle göra ett bra advokat i domstol.

  • En patentintrång advokat företräder klienter som tror att någon har gjort intrång på deras patent.
  • Det är viktigt att veta vad avgiften för en advokat kommer att vara innan anställa honom.