Hur väljer jag den bästa bärbara dator Case?

August 25

En bra bärbar dator fall är viktigt eftersom det skyddar din bärbara dator från skador, och hjälper dig att bära den säkert med dig när du reser. Det finns olika typer och stilar av datorväskor, alla med sina egna fördelar och nackdelar.

När shopping för en bärbar dator fall är det viktigt att inte blanda ihop bärbara ärmar med datorväskor. Laptop ärmar är i allmänhet bara en vadderad, blixtlås fallet för att ge lite extra stoppning och skydd runt en laptop. En datorfodral ger användaren möjlighet att sätta den bärbara datorn i en ryggsäck, väska, eller en annan väska som inte är egentligen avsedd för att bära en dator. Dessa påsar saknar stoppning och skydd av en laptop fall och därför behövs en hylsa för att säkerställa att datorn inte skadas under transporten.

En bärbar dator fall, däremot, är väl vadderad och oftast har mindre fickor för en sladd, mus och andra bärbara tillbehör. Laptop fodral kommer i olika storlekar, och din första man bör göra att du får ett fall som är tillräckligt stor för din dator och allt annat du planerar att bära med dig regelbundet. Vid minsta, bör laptop väska vara tillräckligt stor för att hålla din bärbara dator, strömsladd, och mus, med en extra ficka för pappersarbete. Men om du vet att du kommer också att behöva regelbundet göra annan kringutrustning eller en stor mängd pappersarbete med dig, se till att fallet ger utrymme för det också.

Att hitta rätt storlek på bärbar dator fall kan vara svårt när man har en liten bärbar dator, till exempel en netbook. Men på grund av populariteten av netbooks, många tillverkare börjat erbjuda en större variation av små bärbara fall, lämpliga för netbooks och andra små bärbara datorer.

En annan faktor som bör beaktas när du handlar för en bärbar dator fall är den typ av stoppning och skydd fallet erbjuder. Några fall har minimal stoppning, medan andra kan till och med har remmar för att hålla den bärbara datorn på plats. Medan mer tunga skydd är alltid bäst, bör användare av bärbara datorer välja ett fall som bäst passar deras behov. Till exempel skulle en laptop fodral som ger överlägset skydd vara lämplig för någon som reser mycket eller ofta bär sin laptop från plats till plats, medan en användare som sällan transporterar sin bärbara dator var som helst inte behöver riktigt lika tunga fall.

Laptop användare kanske vill överväga olika stilar av bärbara fall tillgängliga. Vissa fall kan utföras vid handen, som en portfölj eller över axeln, som en messenger bag. Eleverna kanske vill överväga en ryggsäck utformad för att bära en laptop; de flesta har stoppning och remmar för att fästa den bärbara datorn och skydda den från att bli slog runt. Även för större bärbara datorer vissa användare kan överväga bärbara fall bagage-stil, som har hjul och ett utdrag handtag, perfekt för att transportera tunga bärbara datorer och stora mängder pappersarbete.

Slutligen dessa dagar finns det många attraktiva alternativ till den typiska svarta duken bärbar datorväska. Användare som är intresserade av att bära sin bärbara dator i en elegant men ändå funktionellt fodral behöver inte bli besviken, eftersom bärbara fall kommer nu i många olika färger, mönster, tyger och trendig design.

  • En bärbar dator.