Vilka är de olika typerna av Sports Finansiering?

August 18

Det finns många olika typer av idrotts finansiering tillgängliga för ungdomar och fritidsgrupper. Sponsring från lokala företag är en av de mest framstående metoderna för ungdomsidrott finansiering; många företag söker denna typ av partnerskap för både skattemässigt och PR. Vissa landsbygdsområden kan också ha bidrag tillgängliga för sport finansiering för nya områden praxis eller gruppbussar att bygga. Många lag har också insamlingar för att täcka extra kostnader som uniformer, hyror och slutspels resor.

Merparten av finansieringen sporter för icke-professionella team kommer från olika former av verksamheter i vägen för donationer. En företagsenhet är ofta mer än villiga att donera kostnaden för uniformer och resande i utbyte mot gratis reklam på sportanläggningen. Faktum är att denna typ av donation betalar ofta för sig själv genom att öka exponeringen av varumärket eller produkt som företaget säljer, vilket är varför så många stora återförsäljare gynnar sponsring.

När de söker sport finansiering från lokala företag i området, många gruppchefer och tränare skickar ut sponsorbrev flera månader innan säsongen börjar faktiskt. Dessa värvningar kan begära direkta bidrag eller en cross-promotion där laget kommer att annonsera verksamhetens produkter. Vissa sponsring kan också vara exklusivt inom vissa branscher också. Till exempel kan en restaurang överens om att donera resurser om ett lag lovar att inte främja en lokal konkurrent.

En annan populär metod för finansieringen av idrotten håller insamlingar. Många ungdomar och skola sportfinansierings organisationer använder biltvättar, baka försäljning, lotter, och andra typer av direktförsäljning för att få pengar för laget. Vissa organisationer kan också välja att ta betalt entré för hemmamatcher och upprätta en koncession stå med tilltugg från lokala leverantörer i syfte att öka ytterligare finansiering. Dessa typer av sport finansiering normalt organiseras av en föräldraföreningen för att kompensera de direkta kostnaderna för bland annat sina barn i laget.

Om alla andra former av idrotts finansiering misslyckas, kan teamen också införa en direkt avgift på varje spelare för att täcka kostnaderna för säsongen. Många ligor har en upfront avgift för att en grupp att registrera i den, och dessa pengar används främst för underhåll, sportutrustning och administrativa avgifter. Turneringsspel är ett annat exempel på direkt finansiering; dessa kostnader betalas vanligtvis direkt ur fickan med idrottaren för att kunna konkurrera. Vissa ligor erbjuder även betalning planer för att minska bördan av initiala kostnader till spelarna.

  • Vissa objekt, till exempel uniformer, kan doneras.
  • Vissa myndigheter och bidrags makers pengar för att finansiera ungdomsidrottsanläggningar.
  • Innehav insamlingar, som biltvätt, är en metod för finansieringen av idrotten.
  • Raffles ger en insamlings möjlighet för idrottsorganisationer.