Stilar som gör att du ser smalare

May 7

Jag hatar när en dag jag bär en outfit som ser bra och Slims min figur men nästa dag av någon anledning ser jag bredare och jag känner mig oattraktiv. Kläder har en större inverkan på hur våra siffror verkar än vi kanske inser, vilket gör det så vi måste välja våra garderober och kläder noggrant. Kläder kan ibland fungera som en optisk illusion, förvränga vårt utseende till något som det inte är. Det finns sätt dock att bekämpa denna grymma bluff som är dåligt mode och här är hur.

Ett vanligt mantra inom modebranschen, klädd mörka färger är verkligen mer bantning än pasteller eller ljusare nyanser. Ljusare nyanser tenderar att framhäva stötar och kroppsliga defekter medan mörkare färger som svart, choklad, och röda hjälp blandnings brister, utjämning kroppen bättre, och ge en bättre helhetspresentation. Försök att undvika kläder med horisontella ränder som tenderar att visuellt bredda organ som är raka motsatsen resultatet av det du vill ha. Eventuella mönster som är för stora eller pråliga kommer också att du verkar tyngre än du är, alltid något att undvika!

En av de största och viktigaste tips för bantning kläder är bära kläder som faktiskt passar. Detta kan tyckas självklart, men att bära kläder för liten eller för stor kommer inte att förbättra din bild. Om du bär kläder som är för små Du kommer definitivt se för stor för dem och därmed verkar tyngre. Om du bär kläder som är för stora, inte extra tyg inte täcka upp eller dölja vad du inte vill att andra ska se; Det accentuerar dem och även skapar nya fläckar. Bär kläder som passar, oavsett din storlek.

Mer specifikt vad gäller kläder, bära byxor som är långa och är en bred, raka ben eller en boot cut. Det kommer avlånga inte bara benen utan också hela din kropp. Köp inte byxor i en klängig, syntetiska vävnader. Byxan kommer bara hålla sig till benet, betonar låret stället banta ner det. Spetsiga toed skor är också ett bra sätt att kanske själv verkar smal. Om du fortfarande bekymrad ser smalare i dina kläder, kan du alltid välja bukplastik jeans eller kontroll topp strumpbyxor. Det finns många företag där ute som säljer kläder speciellt för människor som vill minimera och dölja sina tyngre delar.

Sammanfattning:

  • Bär mörkare färger
  • Bära breda, raka ben eller boot cut byxor
  • Bär spetsiga toed skor
  • Bär rätt storlek
  • Bär inte vågräta ränder
  • Inte bära kläder som är för stort eller för litet
  • Bär inte klängig tyger

Ett av de enklaste sätten att göra själv verkar smalare är att distrahera ögat på ett sätt. Framhäv dina positiva egenskaper och mest attraktiva fysiska egenskaper. Om människor märker dina tillgångar de förmodligen inte kommer att ta tid att söka upp dina inte-så-smickrande delar.