Vad är Olov Death Malpratice?

October 11

Olovligt död malpratice avser rättsliga åtgärder till följd av ett dödsfall som har inträffat möjligen på grund av vårdslöshet. En läkare, tandläkare eller annan sjukvårdspersonal kan stämmas om man tror att hans handlingar eller inactions ledde till en patients död. Dessa stämningar typiskt arkiveras av människor som var relaterade till den avlidne. Olovligt död malpratice kostymer måste innehålla exakta dödsorsaken och som lagligen kan ta emot uppgörelsen. Även om en medicinskt relaterad död som detta kan inträffa i alla miljöer, finns det några situationer där de är mer sannolikt att hända.

När som helst en patient har ett kirurgiskt ingrepp, finns det en ökad möjlighet för kirurgiska misstag eller fel i dom. Dessa misstag kan leda till allvarliga komplikationer eller dödsfall. Använda kirurgiska instrument som inte är sanerad, en felaktig placering av snittet, eller kirurgi gjort på fel orgeln är alla vanliga fel som ofta kan uppstå. De vanligaste operationer som olovliga död malpratice kostymer leda är kosmetiska eller plast operationer, laparoskopiska operationer och problematiska förlossningar. Det finns uppskattningsvis 150 miljoner kirurgiska ingrepp göras varje år i USA ensam och det finns alltid en felprocent som uppstår.

Tar receptbelagda mediciner varje dag kan vara absolut nödvändigt för vissa patienter. Föreskriva en fel medicin eller en olämplig dosering kan resultera i koma eller dödsfall. Detta anses skäl för en felaktig död malpratice kostym och läkaren kan också anses som oaktsam. Apoteket som fyllde recept, liksom sjukvårdspersonal som skrev receptet kan också ställas till svars för missöde. Den vanligaste orsaken till felaktig död malpratice angående mediciner är ett fel i doseringen.

Tandläkare och ortodontister kan också göra fel med patienter. När du utför oral kirurgi, det finns många sätt detta kan hända. En tandläkare kan göra en feldiagnos eller vara omedveten om en muntlig sjukdom eller defekt, vilket kan leda till döden. Ett annat vanligt problem kan resultera från att använda det felaktiga mängden ateistisk innan operationen. Att inte använda de rätta dental eller punktering tandköttet, vilket orsakar kraftig blödning kan också vara skäl för olovligt död malpratice rättegång.

Bevisar att sjukvårdspersonal är ansvarig för en felaktig död i en malpratice kostym kan vara svårt att göra. Det måste bevisas att caregiverâ € s vårdslöshet ledde till patientâ € s död. En advokat som är specialiserad på medicinska malpratice måste också användas.

  • I en felaktig död medicinsk felbehandling fall kan en domare avgöra om ersättning anses nödvändigt.
  • Medicinsk felbehandling innebär både misdiagnosisen samt dålig sjukvård.