Hur ställer jag in en Videokonferenser Room?

October 10

Den huvudsakliga användningen av en videokonferensrummet är för människor att telecommunicate med varandra via användning av video- och ljudsändningar. En videokonferenssamtal skiljer sig från en bildtelefon samtal eftersom det innebär en grupp människor, inte två ensamstående. Eftersom det finns ett antal människor som är inblandade, många gånger, kommer ett videokonferensrummet måste användas av människor som deltar i telekommunikation. Detta rum måste utformas och ställa in korrekt, eftersom det gör att alla kan ses och höras under mötet. Det finns många olika sätt att ställa in ett videokonferensrummet, och antalet människor och syfte med mötet avgör oftast vilken typ av arrangemang är lämpligast.

När det finns en tillräckligt stor videokonferensrummet tillhandahålls och vanligtvis mindre än 15 personer som deltar, kan en U-formad videokonferenser rum inrättas. Denna typ av installation ingår vanligtvis tre tabeller, alla förbundna med varandra, bildar formen av ett U. Den person (er) med vilken gruppen telecommunicating är generellt visas på en TV- eller datorskärm på den öppna delen av U. De deltagare från mötet sitter på utsidan delar av borden, så att de enkelt kan titta på, kommunicera och göra anteckningar.

För videokonferenser som involverar 16 eller fler personer, majoriteten av tiden är det mest fördelaktigt att ställa in mötet i ett auditorium. Även om denna typ av installation inte tillåter mycket interaktion mellan alla deltagare, kan en publik mikrofon användas för att ställa frågor. Denna inställning gör det också alla deltagare för att enkelt visa videoskärmen, som vanligtvis sätts upp på framsidan av auditoriet rummet.

Oavsett vilken typ av design ett videokonferensrummet sätts upp i, är det viktigt att rummet inte har några blanka ytor, och ännu viktigare, inga glas. Om rummet inte har fönster, bör mörka persienner täcka dem. Blanka ytor, glas och fönster tenderar att reflektera inte bara lätt, men låter också, vilket gör det svårt för den person (er) på den andra änden för att se och höra.

Det finns flera andra tips som kan hjälpa till med inrättandet av ett videokonferensrummet. En mikrofon är tillräckligt för var tredje personer i närvaro av en videokonferens. När som helst en enda person presentationen sker, bör en myggmikrofon används. Den röda färgen skall inte hittas i någon inredning eller på personer som finns i videokonferenser rum, eftersom detta kommer att orsaka flimrar ske på videon. De flesta videokonferenser rum kommer att kräva 02:59 kameror, med alla kameror, videoskärmar och monitorer placerade bort från starkt ljus.

  • Videokonferenser kan bidra till att minska ett företags resekostnader.
  • Webcam placering är viktig när du ställer in ett video konferensrum.