Hur väljer jag det bästa Bildelar Bricka?

February 8

Storlek är kanske den största avgörande faktorn i att välja den bästa auto delar bricka. Det är allmänt rekommenderas av de flesta auto mekanik att köpa den största bildelar bricka som bekvämt får plats i arbetsområdet. Anledningen till detta enkla: det är alltid möjligt att tvätta en liten del i en stor bricka, men det är svårt att rengöra en stor del i en liten bildelar bricka. Också, ju större den mängd rengöringsfluid som lagras i bildelar maskinens reservoartank, desto mindre förorenad och späddes det kommer att bli från rengöring delar. Detta resulterar är mindre frekvent byte av rengöringsvätskan.

En bildelar bricka är en enhet som används för att rengöra bilen motorkomponenter samt automatisk chassikomponenter. Den består av en reservoartank, en tvättbehållare, en elektrisk pump och en borste. En bildelar bricka innehåller en del tvätt vätska används för att effektivt ta bort fett och smuts från bildelar.

Förutom storleken, köpa en bildelar bricka med en belysningsenhet monterad på den också stöd i rengöring delar genom att låta användaren att bättre se smuts och grime. Eftersom rengöringslösning som används i delar brickan är extremt brandfarlig, är det klokt att köpa en fluorescerande belysningssystem, eftersom det kommer att producera mindre värme än en typisk glödlampa. Det är också klokt att köpa en bricka med ett lock som är i stånd att släppa i en nödsituation och släcka en flamma i händelse av en brand.

Många delar brickor använder en mjuk metall bult för att hålla luckan öppen som faktiskt kommer att smälta i händelse av brand. Bulten kommer sedan låta luckan att slam stängda och släcka lågorna. Detta fungerar bara om det inte finns någon del i tvättmaskinen s badkar som skulle hindra locket från att helt stänga. Det är därför det är aldrig rekommenderat att lämna delar obevakade i tvättmaskinen.

Välja en bildelar bricka med en kvalitet rengöringsborste är viktigt. Många av de mindre kvalitet brickor använder en mycket mjuk borste som gör skura svårt och ta bort fett och smuts från delar nästan omöjligt. En styv borste möjliggör gräva smuts ur djupa skrevor och trånga finns på många bildelar. Det är också bra att köpa en hög flödeskapacitet pump med någon bildelar bricka. Detta kommer att säkerställa att massor av rengöringsvätska skall utmatas på den del som tvättas.