Vilka är de olika typerna av Pocket dörr hängare?

February 20

Pocket dörr hängare kan vara ett bra sätt att få objekt från golvet, hålla dem utom synhåll, och maximera lagringsutrymme på hyllor och i garderober. De krok helt enkelt över baksidan av dörren, ofta utan att behöva installera någon som helst hårdvara, och tillhandahålla individuella fickor eller små hyllor på vilka för att placera objekt. Sko väskor är några av de vanligaste typerna av fick dörr hängare, som ger enskilda plast eller tyg fack för par skor. En annan vanlig typ av dörr hängare är populärt för badrummet, och ger ytterligare små hyllor för förvaring toalettartiklar, etc.

Lägenheter och andra små utrymmen är populära platser för människor att använda fick dörr hängare, eftersom de verkligen maximera potentialen för förvaring. Sko påsar är kanske den vanligaste typen av fick dörr hängare, vilket ger enskilda utrymmen för par skor eller enskilda skor, beroende på storlek och utformning. Detta hjälper till att få skorna från golvet, vilket ger extra lagringsutrymme i garderober, och gör rummen ser snyggare och renare. Det hjälper också till att skydda dem från att bli skadad, vilket kan hända om de är kvar ute i det fria eller på golvet intensifieras på, eller för husdjur för att komma till.

Sko påsar med plast fack är de billigaste versionen, medan de med trasa fickor är något dyrare och tenderar att vara lite mer hållbar och attraktiv. Däremot kan både fungera mycket väl, och kan ofta spara tjugo par skor eller mer, hålla dem helt utom synhåll bakom en dörr. Naturligtvis skopåsar är inte den enda typ av fick dörr hängare. Vissa människor installerar bara krokar på baksidan av dörren, och använda dessa som en plats att hänga längre kläder, såsom jackor och klänningar, i skyddande plagg påsar. Detta kan vara användbart om de enda rack eller hyllor placerade inuti garderoben är korta.

Andra typer av fick dörr hängare kan gå över baksidan av dörren i ett badrum eller linneskåpet, och expandera hyllutrymme tillgängliga i båda dessa platser. Hellre än plast eller tyg fickor, dessa i allmänhet har plast- eller trådkorgar så objekten inte faller ut när dörren öppnas eller stängs. De kan vara ett stort utrymme för att lagra extra objekt, till exempel ytterligare flaskor av schampo eller duschkräm till exempel, samt verktyg som en hårtork eller locktång. En liknande utformning kan användas för förvaring av verktyg i ett garage eller verkstad. Någon typ av ficka dörr hängare kan vara ett bra sätt att öka lagringsförmåga i små utrymmen.