Hur väljer jag det bästa Jogging Radio?

February 26

När du väljer en jogging radio, bestämma om du föredrar en digital stereomottagare med plug-in hörlurar eller en fristående stereoheadset. Headsetet kan känna skrymmande när den placeras över huvudet, men det erbjuder bekvämligheten av att vara som ingår i en enhet. En digital mottagare kommer att innehålla en lätt enhet som kan klippas till ett bälte eller placeras i en ficka, tillsammans med separata hörlurar som passar i radions hörlursuttag. I båda fallen, välja något lätt för löpning och en modell med tydlig mottagning och bra utbud.

Du bör överväga några andra alternativ när man väljer en motions radio. Hållbarhet är viktigt, så välj en radio som är stöttålig. Du behöver skydd från konstant skärande enheten kan uthärda. Om du planerar att jogga i alla typer av väder, överväga en rinnande radio som är vattentät. Även om du inte kommer att sänka ned radion i vatten, kommer en vattenresistent hölje skyddar din radio från fukt och fukt, samt lätt regn.

Oavsett om du väljer en digital mottagare med hörlurar eller en radio hörlurar set, bör den digitala displayen belysas och lätt att läsa. Detta kommer att spara dig besväret med fumlande söka efter stationer som du byter frekvens. En jogging radio måste uppfylla krav som skiljer sig från en enhet gjord för hemma bruk. Du gör bäst med en digital mottagare som är särskilt utformade för att användas när du tränar. Signalstyrkan är mycket viktigt, och eftersom du inte kommer att kunna ta en testkörning med headsetet innan du köper den, fråga om denna viktiga funktion.

Komfort bör vara en avgörande faktor för hur som jogging radion att köpa. Om du väljer en hörlurs set, se huvudet bandet är fullt justerbar. Detta kommer att förhindra radion från att glida av huvudet som du kör. Om du köper en separat enhet med hörlurar, se radion kommer med någon typ av bältesklämma för att förhindra den från att falla ur fickan medan du kör. Ännu bättre, väljer en modell som är utformad som ett armband enheten om du oroa dig för att förlora din radio medan du kör.

Tänk på batteritiden på din jogging radio. Att välja en enhet som drivs med uppladdningsbara batterier kan spara pengar i det långa loppet. När du köper en radio för att köra, bör du också välja ett namn varumärken tillverkare du kan lita på. För det bästa urvalet, handla på en butik som specialiserat sig på elektronik, musik eller träningsutrustning. En specialitet butik kommer att erbjuda det bästa valet för att köra radioapparater.